Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S/W] <Baza Organizacji Sklep LOS SANTOS> 

ALFO.NSO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: <ALFO.NSO>
ID: <338>
Cena za dobę: <1.200$>
Kwota sprzedaży: <777k (OFKI)>
Możliwość negocjacji: <Tak>
Sposób kontaktu: <Forum/Gra/Discord:ALFONSO#4848>
Dodatkowe informacje: <Witam mam na sprzedaż piękną nieruchomość pod organizacje którą jest Baza organizacji w mieście Los Santos!!

Baza posiada:

-Szlaban

-Radio

-Bankomat

-Ozdoby sezonowe(lecz nie wiem czy ich aktywacja jest odrazu po dodaniu sezonu)

Baza jest umiejsciowiona w najbardziej ruchliwym miejscu na mapie w SA , przy zjeździe z autostrady, posiada bardzo dużo miejsca , idealna pod organizacje jak i prywatną posiadlość, jakoś na zime mialem oferte na nią 640k w gotówce na co mam dowód w postaci rozmowy Discord , obecnie nie wiem po ile latają bazy , ani jaka jest jej wartość stąd zbieram oferty , najchętniej zamienie za większą posiadlość. Baza ma ogromny potencjal na rozwój z powodu mozliwosci dolozenia HELIPADU!, jednak ja potrzebuje i rozglądam się za czymś większym , pozdrawiam!!!>

Zdjęcie nieruchomości: <

>

ggg.png

gg.png

mta-screen_2025-10-01_14-33-43.png

mta-screen_2025-10-01_14-33-16.png

Edytowane przez ALFO.NSO
korekta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.