Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Laguna2GT2.0T
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikoszSzef
Nick(i) oskarżonego(/ych): Mari
Powód skargi: Nie chce podać powodu kary.
Data zdarzenia: 30.09.2025 21:38
Dowody: Wiadomości Pm Opponenta 
Opis sytuacji: Dostałem Mute nawet nie wiem za co, chciałem się dowiedzieć. Mari powiedział żebym sam se sprawdził logi, ale ja nie umiem. Nie wiem co mam teraz zrobić jestem zagubiony, chce po prostu dostać wiadomość za którą zostałem zmutowany. Nie pozdrawiam Mari, SprytsBeng. 

Witam serdecznie,

Osoba sprawdzająca tę skargę może przeanalizować logi - zarówno Twoje z czatu lokalnego, jak i to, co pisałem do Ciebie w wiadomości prywatnej.
Swoją drogą, powód kary poznałeś w momencie jej nałożenia.
Nie wiem, co więcej mogę Ci tutaj wyjaśnić, ale życzę miłego wieczoru 🤗

• Super 1
  • Haha 1

Administrator nie przytoczył słów, za które zostałeś ukarany - nie mniej jednak wskazał konkretny powód jak i dokładną godzinę wysłania przez Ciebie wiadomości, za którą zostałeś ukarany. Wydaje mi się, że przez 4 minuty nie zapomniałeś i nie było tu potrzeby cytowania dokładnych słów, których użyłeś w stosunku do innego gracza. Nie widzę nieprawidłowości w zachowaniu Administratora.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.