Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

InspektorDrtxyu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

c

Login: drtxyu1
Nick(i) oskarżonego(/ych): Banan99
Powód skargi: Naduzycie rangi Administracji oraz nie stosowanie jej do otpowiedniej sytuaci  
Data zdarzenia: 29.09.2025
Dowody  Logi macie wy oraz ja wyśle Usunąłem wiadomości graczy oraz ogłoszenia aby było to czytelne 
(84) Ziutek: odjedz
(24) InspektorDrtxyu: nie moge
G> .Nati: aniaaa guzik guzik
(24) InspektorDrtxyu: kot mi wszedł na klawe
(80) Banan99: o
(24) InspektorDrtxyu: xd
(80) Banan99: jaka szkoda że miałeś kicka za utrudnianie rozgrywki
(24) InspektorDrtxyu: aha
Gracz InspektorDrtxyu został zbanowany na 12 godzin przez Banan99, powód: Celowe utrudnianie rozgrywki
----------------------------
Zostałeś zbanowany!
Nakładający karę: Banan99
Wygasa: 2025-09-30 03:02:52
Powód: Celowe utrudnianie rozgrywki
Apelacja od bana: ProjectRPG.pl
----------------------------

Opis sytuacji: Jadąc autostradą w stronę SF zobaczyłem SAPD banan99 stojący obok szarego merita z blokadą na kole  czekając na frakcje SARA stanąłem sobie przed meritem patrząc podjechał pracownik SARA o nicku  Ziutek napisał odjedz bo kolidowałem mu załadowanie pojazdu na lawetę 5 sek po napisaniu tego przez Ziutka Banan99 napisał  (80) Banan99: o //wiedziałem że chodzi mu o odjedz i od razu odjechałem Administrator Banan99 wszedł na duty ADM i zamiast użyć SPB to napisał  (80) Banan99: jaka szkoda że miałeś kicka za utrudnianie rozgrywki. i dał mi bana na 12h nie pozdrawiam administratora. Bo co bo inspektor to od razu banować. Nie pozdrawiam jak by gracz nie był w ekipie administracji zaczął by do mnie strzelać. 

• Haha 15
  • Auć 1
  • Nie lubię tego 1

To nie podoba Ci sie moje zachowanie jako członka frakcji SAPD, czy jako administratora? Baitowanie mnie na jazdę pod prąd w momencie kiedy jestem w trakcie innych czynności jest bezsensowne, gdyż do ich skończenia nie mogę zacząć kolejnej czynności jako członek SAPD. Do tego nie wolno nam reagować na oczywisty "cop baiting" co reprezentowałeś w danej sytuacji swoją osobą.  Najlepsze jednak w tej sytuacji jest to, że grę utrudniałeś nie mi, tylko członkowi frakcji SARA, który nie miał możliwości w żaden sposób na to zareagować. Zatem tutaj nie mówimy tylko o utrudnianiu rozgrywki mi, kiedy ja miałem większy wachlarz możliwych działań.

Moja sarkastyczna wypowiedź w grze odnosi się do sytuacji gdy sprawdziłem Twoje poprzednie kary i w ostatnich dniach zauważyłem kicka z serwera z tym samym powodem. W związku z tym musiałem zastosować karę odpowiednio ją skalując. Skoro tamta kara nie nauczyła Cię nic to tym razem otrzymałeś karę bardziej dotkliwą.

Mam nadzieję, że wszystko zostało Ci wytłumaczone i życzę Ci spokojnego wieczoru.

• Super 9

Mhh ciekawe zamiast użyć SPB użyłeś administracji patrząc na to że odjechałem odrazu po twojej wiadomości. Propo skargi na ciebie jako administratora tyczy się to i administracji jak i SAPD, ale co mi ze skargi na ciebie jako SAPD jak jesteś tylko of3

• Haha 14

Jeżeli utrudniasz rozgrywkę graczowi, który nie ma w żaden sposób na to jak zareagować to logicznym jest otrzymanie kary, tak jak wspomniał o tym Banan. Kara sama w sobie jest jak najbardziej słuszna, jedyne do czego mam wątpliwości to wiadomość Administratora wysłana chwile przed Twoim ukaraniem, była ona zupełnie zbędna... 

Skarga zostaje odrzucona. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.