Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z przecho

Kolba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A więc tak dzisiaj o godzinie 22:29 odstawiłem mojego turka do przecho tak jak wida na logu

[2025-09-28 22:29:31] [Output] : ✔ Pomyślnie umieszczono pojazd marki Turismo w przechowalni

chciałem go teraz wyjąć z przecho ale patrzę że go tam nie ma kolega mi powiedział że stoi na pp jako porzucony i ja jako ostatni kierowca  w panelu pod f5 byłem ostatnim kierowcą o godzinie 22:32 ale nie jest to możliwe bo jak widać z loga odstawiłem go o 22:29 do przecho i z ciekawości chciałbym się dowiedzieć jak to jest możliwe że jednak auto tam nie trafiło a jednak stało na środku drogi do przecho bo pisałem z @Foxy12 i mi powiedział 

Edytowane przez Kolba

Tak tutaj potwierdze to co miało miejsce, wracaliśmy z wezwania 112 i stało turismo na środku drogi. Stwierdziliśmy że zepchniemy go na bok żeby nie przeszkadzał, gdy wróciliśmy po turismo stało ono nadal na poboczu, więc zostało zcholowane na pp jako porzucone. Bardzo dziwna sytuacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.