Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na NanditoTM*

afrotykocie

Rekomendowane odpowiedzi

Login: afrino
Nick oskarżonego: NanditoTM*
Powód skargi: Gracz wrzucił specjalnie yankee do wody.
Data zdarzenia: 18.02.2021
Dowody: mta-screen_2021-02-18_11-54-03.thumb.png.f3770101c4027340a30717b9316d373f.png.4ad734c25452de08bb60d74344c59465.png
Opis sytuacji: Gracz wynajął yankee na noc,kiedy poszedł spać specjalnie wrzucił yankee do wody(nie mógł być to wypadek, dlatego ze tamtedy sie wogole nie jedzi,+jest to najblizsza woda obok tartaku) bardzo chamksie zachowanie.

poinformowanie: >> [313] NanditoTM*: informuje o skardze

Gracz mi wisi 500$ za pp.

nie bylo to specjialnie,gracz mnie nie poinformowal o tym ze wrazie wodowania  musze wyciagac lub placic za szkody,jestem nowy jak by pinformowal,nie bylo by problemu

prosze gracza o dowod w postaci ss gdzie mnie inforumuje o tym ze Yankee'ja wrazie wodowania musze wyciagnac z wody lub placic. + dowody tego ze napisal mi ze yankee odstawiamy na tartaku.

ps nie moja wina ze twoj "regulamiun" wyporzyczania aut jest nie dopracowany, jak bys informowal mnie o tym wszystkim przed wyporzyczniem nie bylo by takiej sytyłacji 

jak mozesz mi zarzucic czyny typu ze to bylo specjalnie jak nie bylo cie przy tym jak wpadlem do wody,zostalem z taranowany przez innego gracza ale o tym mniesza bo nie jestem w stanie to udowdnic

zostawiam skarge w rece admina,wrazie nakazu platnosci od admina,znaplace lecz w taki sposob nie bd ci placic za brak poinformowania gracz. dziekuje dowidzenia

Muszę się wypowiedzieć, bo taki mam obowiązek bezwzględnie na twoją opinię.

1. W ciągu dalszym brak jakiegokolwiek dowodu na ustalenie o naprawieniu, zatankowaniu, odstawieniu auta

2. Gracz nie mógł wyciągnąć auta, ponieważ musiałby być właścicielem auta / członkiem twojej organizacji. Osoby o wypożyczonym kluczu niestety nie mogą wyciągać, o czym raczej wiesz.

3. Jeżeli gracz @NanditoTM* wyraża zgodę na ewentualne poniesienie konwekwencji wobec tego może Ci na serwerze przelać sumę pieniężną wynoszącą 500$ za wyciągnięcie pojazdu z parkingu policyjnego.

Ja sprawę odrzucam, jednakże pozostawiam wam wolną rękę w sprawie zapłaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.