Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ograniczenia mimo braku punktów ostrzeżeń

IXAL

Rekomendowane odpowiedzi

niektóre działy niezależnie czy masz punkty będą wymagały zatwierdzenia tematu/komentarza przez administrację.

Powiem więcej nawet jako administrator subforum swojej organizacji po napisaniu czegokolwiek muszę sobie to sam zatwierdzić

31 minut temu, oliwierbluza1 napisał:

niektóre działy niezależnie czy masz punkty będą wymagały zatwierdzenia tematu/komentarza przez administrację.

Powiem więcej nawet jako administrator subforum swojej organizacji po napisaniu czegokolwiek muszę sobie to sam zatwierdzić

wiem ale jak widac pisze wyswietl szczególy ostrzezenia i tam mam normalnie szczegoly kary co miesiac temu mialem

22 godziny temu, IXAL napisał:

wiem ale jak widac pisze wyswietl szczególy ostrzezenia i tam mam normalnie szczegoly kary co miesiac temu mialem

Bo to jest na zawsze. To jest to w działach, gdzie jest ustawiona stała kolejka moderacyjna postów. Ja też mam do dziś od @Zebra tego warna z 11.01.2025 w działach, gdzie jest ustawiona kolejka moderacyjna postów.
Ostatnia kara jest widoczna po prostu.
Wyjaśnione. Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.