Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Historia młodego driftera

papaj

Rekomendowane odpowiedzi

PuReFI0.png

2nsv96v.png

Witam, z tej strony Apprentice ciapak. 

Dzisiaj mam okazję zaprezentować wam "Historie młodego driftera"

2nsv96v.png

Początki młodego kierowcy

Pewnego dnia, a dokładnie 25.02.2001 roku przyszedł na świat nie jaki Bruno Smith. Młody od małego uczył się mechaniki pojazdowej gdy ukończył szkołę podstawową, podszedł do ojca

i powiedział, że wie co chce w życiu robić. Powiedział mu o swoich planach, że ma zamiar zostać zawodowym drifterem i brać udział w przeróżnych zawodach, ojciec zaniemówił, ale go zrozumiał

i postanowił, że na 16 urodziny kupi mu samochód do nauki oraz zafunduje mu naukę driftu. Przyszedł czas na 16 urodziny chłopak normalnie się rozpłakał, gdy zobaczył prezent od ojca, od razu

wsiadł za stery samochodu i uczył się ruszać itd, zajęło mu to kompletnie tydzień! Nauczył się jeździć lepiej niż nie jeden z nas. Dokładnie na drugi dzień do drzwi zapukał nie jaki Andre Johnson, 

który zawodowo brał udział w zawodach drifterskich i postanowił chłopaka nauczyć co nieco. Chłopak siedział do późnych godzin z Andre żeby opanować samochód, a dokładnie BMW e36, ale tego 

dnia nie udało mu się, lecz następnego dnia postanowił pojechać z ojcem na tor do nauki, ponieważ tam miał się spotkać z swoim instruktorem czyli Andre. Postanowił więc sam trochę poćwiczyć co przyniosło

mu ogromne skutki, gdy instruktor przyjechał normalnie się zdziwił i można wręcz powiedzieć Młody "Bruno" w wieku 16 lat zaczął już driftować, miał taką dużą wiedzę na temat samochodów, że umiał wszystko.

Umiał opanować każdy rodzaj auta, lecz przyszedł czas na sprzedaż bmw, ponieważ w rodzinie były problemy pieniężne i młody drifter postanowił pomóc i sprzedał swoje marzenie czyli "e36". Gdy osiągnął

18 lat miał pieniądze, żeby wykupić swoje auto i wtedy już legalnie zaczął latać bokiem. Instruktor "Andre" przyjechał do niego i gdy to zobaczył co on już potrafi postanowił, zaprosić go do swojej drużyny drifterskiej.

Tam się szkolił, żeby zostać najlepszym.

Poniżej przedstawiam samochód "Bruna" w wieku 18 lat.

nlcy2UT.png

vInGnz9.png

nlcy2UT.png

Dzień wyścigu

Dokładnie dnia 10.12.2020 roku Bruno miał taką wiedzę i doświadczenie, że mógł wystartować w zawodach drifterskich i to uczynił. Wyścig startował dokładnie o godzinie 13 na torze w Wrocławiu planowany koniec

koniec jest o godzinie 16. Bruno startował z ostatniego miejsca, ponieważ tak ustalił cały zarząd jego teamu. Bruno siedział w samochodzie i przechodził go dreszcz i się pocił patrzał na światła 

i gdy nadeszła ta chwila zapaliło się światło zielone i ruszył, aż z piskiem opon od razu po starcie zajął już 3 miejsce co było niezłym wynikiem. Pierwszy zakręt był jego wyprzedził, aż 2 zawodników i znalazł

się na prowadzeniu, cały team płakał ze szczęścia, że taki chłopak w tak młodym wieku osiągnie taki sukces za paręnaście minut. "Andre" dodawał mu otuchy poprzez radio głosowe,

które Bruno miał założone na kasku i za każdym razem cieszył się gdy go usłyszał i dodawał gazu. Ostatnia prosta do mety i oczywiście "Bruno" wygrywa wyścig i zajmuje pierwsze miejsce.

Wszyscy, aż zaniemówili lecz wtedy stało się to wszyscy zawodnicy wyścigu zebrali się wokół Bruna i zaczęli palić gumę przestali po ok. 10 min. Bruno rozpłakał się z szczęścia w tamtej chwili.

Po ok. 10 minutach palenia gumy wszyscy wysiedli i poprosili Bruna o autograf, który oczywiście wszystkim rozdał.

Koniec historii

Historia ta skończyła się o tyle dobrze, że po wyścigu opisał swoje bmw opisał nazwą teamu i brał dalej udział w organizowanych wyścigach przez jego team, 

ludzie byli nim zachwyceni, aż pewnego dnia zaczęli o nim pisać w internecie.

nlcy2UT.png

vInGnz9.png

nlcy2UT.png

87kf0rm.png

R - Redaktor ciapak.    U - Uczestnik Bruno Smith

R  - Witaj, czy mógłbym zadać ci kilka pytań?

U - Cześć, nie ma problemu. 

R - Powiedz czy jesteś zadowolony z tego co osiągnąłeś w tak krótkim czasie?

U -  Tak, jestem bardzo zadowolony. Wszystko to osiągnąłem dzięki mojemu ojcu oraz instruktorowi Andre.

R - Czy taka nauka driftu jest trudna?

U - Oczywiście, że nie wystarczy mieć chęci i wiedzę na temat samochodów.

R - Jak czujesz  się posiadając bmw e36 i to w dodatku takie ładne.

U - O bmw e36 marzyłem od małego wiedziałem, że z tym samochodem mogę wiele osiągnąć.

R - Czy myślałeś o zakończeniu karieru w tym wieku ?

U - Oczywiście, że tak i powiedziałem, ze nie po to tyle czasu poświęciłem na to, żeby tera to tak szybko zakończyć. Będę tak długo driftował, aż zdrowie mi pozwoli.

R - Okej, dziękuje to wszystko z mojej strony chciałbyś kogoś pozdrowić?

U - Tak chciałbym pozdrowić cały mój team, instruktora Andre oraz rodziców.

R - Ja również pozdrawiam i życzę miłego dnia.

pY38efb.png

Link do pokazu driftowania Bruna https://streamable.com/dchjz9

Autor: @ciapak.

Korekta: @Kamcio.

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.