Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

DJ_Joda6321
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: joda6321

Nick oskarżonego: Zydu 

Powód skargi: przekroczenie uprawnień 

Data zdarzenia: 20.09.25, godz. Parę minut po 1.00

Dowody: opis, jeśli będzie trzeba dołączę screena bo akurat mam 

Opis sytuacji: dostałem mute na 3h za rzekomy flood którego moim zdaniem nie było - napisałem na czacie premium "przypominam że wczoraj za "xDDDDDDDD" dostałem Warna za flood. Było to odniesienie do sytuacji gdzie były wysyłane po 2-3 razy takie same wiadomości co jest floodem w przeciwieństwie do mojej wiadomości. Uważam że wyżej wymieniony przekroczył swoje uprawnienia i nałożył mi karę której mieć nie powinienem tym bardziej że osoby piszace po 2-3 razy tą samą wiadomość nie dostały nawet warna. Ja tam tego muta sobie przeczekam, ale nie podoba mi się bardzo podejście wyżej wymienionego. Ponadto radzę zapoznać się z definicją słowa flood bo nieraz widziałem ludzi piszących po x np 10 D i nie dostali oni nawet warna. Uważam że jest to jawne przekroczenie uprawnień i wykorzystanie swojej uprzywilejowanej pozycji. Uważam że takie zachowanie że strony administratora nie powinno mieć miejsca, ale co ja tam wiem. Moim zdaniem to przekroczenie uprawnień i tyle

Witaj graczu. 

Wykonując obowiązki członka ekipy nie jestem w stanie dostrzec każdej wiadomości na chacie globalnym i nie tylko tym bardziej kiedy mamy natłok zgłoszeń i musimy podejmować interwencje dosłownie co chwilę. Do czego zmierzam? A no do tego że jeżeli faktycznie inne osoby dopuściły się tak samo jak ty floodowania mogło mi to umknąć a sposobem na to aby również zostały ukarane było by wysłanie zgłoszenia do administracji. Tak też było w twoim przypadku, otrzymałem zgłoszenie że rzekomo floodujesz na chacie globalnym w związku z czym podjąłem interwencje, sprawdziłem logi i zostałeś ukarany. Jako iż dosłownie trzy dni temu miałeś ostrzeżenie za tego typu wykroczenie podjąłem decyzje o nadaniu kary wyciszenia na okres trzech godzin.

• Super 4

Cieszy mnie twoja szybką odpowiedź na skarge. Cóż, nie wiem czy zauważyłeś czy może tak jak inne osoby ci umknęły to również ci umknęło, w mojej wiadomości pojawił się cudzysłów, co oznaczało że jest to cytat. Jeśli cytowałbym dzieło literackie w którym padło by kilka razy pod rząd to samo słowo również zostałbym ukarany? Nie uważam abym zrobił coś złego, do ciebie też nie mam pretensji, ale wypadałoby chyba aby w tej kwestii zaszły pewne zmiany, chociaż nie mi to oceniać. Pozdro.

• Haha 1

5 minut temu, joda6321 napisał:

Cieszy mnie twoja szybką odpowiedź na skarge. Cóż, nie wiem czy zauważyłeś czy może tak jak inne osoby ci umknęły to również ci umknęło, w mojej wiadomości pojawił się cudzysłów, co oznaczało że jest to cytat. Jeśli cytowałbym dzieło literackie w którym padło by kilka razy pod rząd to samo słowo również zostałbym ukarany? Nie uważam abym zrobił coś złego, do ciebie też nie mam pretensji, ale wypadałoby chyba aby w tej kwestii zaszły pewne zmiany, chociaż nie mi to oceniać. Pozdro.

Tak samo jak w przypadku cenzurowania przekleństw nie oznacza to że go nie użyłeś, tak samo cytowanie nie zwalnia cię z przestrzegania regulaminu a konkretniej punktu 3.4, §3 i nie oznacza że nie popełniłeś wykroczenia oraz nie złamałeś regulaminu serwerowego.

Edytowane przez Zydu
  • Super 6

W dniu 20.09.2025 o 01:39, Zydu napisał:

tak samo cytowanie nie zwalnia cię z przestrzegania regulaminu a konkretniej punktu 3.4, §3 i nie oznacza że nie popełniłeś wykroczenia oraz nie złamałeś regulaminu serwerowego.

Wszystko, postawienie "" nie oznacza, że nie otrzymasz kary i tego, że staniesz się nietykalny. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.