Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Moderatorem bolkaa.

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

n

M3o7SmR.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Praktykant @Simson*z Redakcji Prasowej Project News, przychodzę do was z wywiadem z Moderatorem @bolkaa, dowiemy się, kiedy zaczął swoją przygodę z Multi Theft Auto oraz jak długo gra na serwerze. Bez przedłużania zachęcam do przeczytania wywiadu.
vgC1HDp.png 

S: @Simson* | B: @bolkaa

S: Witam, Praktykant @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
B: Cześć, jasne.

S: Dobrze, może w takim razie opowiesz nam coś o sobie?
B: Mam na imię Kamil, pochodzę z województwa podlaskiego z małej miejscowości, około 30km od Białegostoku. Dosyć nie dawno przeprowadziłem się do centrum wraz ze swoją partnerką.

S: Jak trafiłeś na Multi Theft Auto oraz serwer ProjectRPG?
B: Na serwer trafiłem przez znajomych na początku roku 2023. W tamtym czasie przenieśliśmy się z innego serwera i to właśnie wtedy pokazano mi ten serwer.  Od tamtego momentu grałem w MTA sporadycznie. Dopiero od maja zacząłem biegłą grę na serwerze.

g1

S: Co przez ten czas udało ci się osiągnąć?
B: Na serwerze osiągnąłem sporą ilość rzeczy, począwszy od zgromadzenia sporego majątku, do rangi moderatora w administracji. Do najbardziej wartościowych samochodów w mojej kolekcji należą Sultan, Cheetah oraz Bullet.

S: Jesteś we frakcji SARA, dlaczego akurat ta frakcja?
B: Cóż, przebyłem drogę przez prawie wszystkie frakcje serwerowe, pozostało mi tylko SAMD. Na ten moment wybrałem frakcje SARA ze względu na spokój oraz możliwość pomocy innym graczom.

S: Zauważyłem, że byłeś kiedyś VLiderem w organizacji Flying Dragons, czym zajmuje się taka osoba na takim stanowisku?
B: Tak zgadza się, należałem do owej organizacji. Moje obowiązki były różne, lecz najwięcej zajmowałem się działami forum, pisząc wszelakie ogłoszenia, aktualizując skład oraz decydując, kiedy będą awanse w organizacji.

g2

S: Co sprawia, że codzienna rozgrywka na serwerze nie jest monotonna?
B: Między innymi przyjmowanie wszelakich reportów od graczy, każdy jest inny, przy którym trzeba poświecić chwilę. Przyjmowanie reportów umila mi czas na służbie, dzięki czemu nie biegam bez celowo po mapie.

S: Jaka była twoja reakcja na wiadomość, że otrzymałeś szanse na supportera?   
B: Dokładnie pamiętam ten dzień, byłem na imprezie ze znajomymi i nagle, dostałem bardzo dużo pingów na discordzie, jak i wiadomości na messengerze od znajomych. Po sprawdzeniu forum uradowany wypisałem swoją obecność na spotkaniu i poszedłem to oblewać wraz z ów znajomymi.

S: Ode mnie byłoby to na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
B: Jasne, chciałbym pozdrowić. @Kartun @Malwarebytes.exe @mowmififi oraz całą Administracje serwera.
pjgdEhb.png

S: Bmw czy Audi?
B: Bmw.

S: Kebab czy Pizza?
B: Kebab.

S: Lato czy Zima?
B: Zima.

S: San Andreas Road Assistance czy San Andreas Fire Department?
B: San Andreas Road Assistance.

S: Sultan czy Schafter?
B: Sultan.

XGwBbve.png
To by było na tyle z dzisiejszego wywiadu, chciałbym wszystkim podziękować za poświęcony czas na przeczytanie go. Chciałbym was zachęcić do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News!
NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

simson.png?ex=68ceebb7&is=68cd9a37&hm=cciTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.