Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na [Simson*] - oskarżony przez [Kozak1312]

Kozak1312
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niekompetentny pracownik sara

Nick pracownika: Simson*
Data zdarzenia:  19.09.2025
Opis zdarzenia:  Zabrał auto z giełdy (37767) jak patrzyłem auta i stałem obok niego a podobno zostal porzucony, twierdzi ze nie musi sprawdzac, czy wlasciciel porzuconego auta jest obok
Dowody: 

obraz_2025-09-19_011812221.png

Edytowane przez Kozak1312
  • Super 2
  • Lubię to! 1

Uszanowanie, z tej strony Doświadczony Pracownik Simson* z SA. Road Assistance. Twoja skarga nie jest wystarczająca z racji na brak dowodów. Podeślij dowód w postaci screena z parkingu policyjnego, gdzie widnieje tam twoje auto.
Wracając do sedna skargi. Twój pojazd był na giełdzie porzucony. Nasz regulamin mówi jasno: §26. Pracownik frakcji ma kategoryczny zakaz zakładania blokady na koło pojazdu, w którym siedzi lub obok stoi jego kierowca. Ty byłes zdecydowanie dalej,
Niżej przesyłam dowody.

https://imgur.com/OiSs8Yh

Edytowane przez Simson*
Literówka
  • Haha 4

Screen z parkingu policyjnego? Spoko, zapomniałem - aczkolwiek w tym momencie sam się do wszystkiego przyznajesz, więc co ten screen zmieniłby w całej sytuacji? Na mini mapce widać jedyny blip gracza, który jest tuż obok. Blip jest mój i nawet widać mnie na zdjęciu które sam podesłałeś, co tylko udowadnia, że sholowałeś "porzucony pojazd", w momencie, w którym stałem obok.  Niestety nie pofatygowałeś się, żeby zobaczyć, czy obok jestem - a mimo tego co mi napisałeś to powinieneś. Na twoim pięknym dowodzie widać nawet, że pojazd stoi DOKŁADNE 10 SEKUND, po 10 sekundach od zaparkowania uznałeś, że pojazd jest porzucony, serio? xD 

pp.png

• Super 2
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

12 godzin temu, Kozak1312 napisał:

Screen z parkingu policyjnego? Spoko, zapomniałem - aczkolwiek w tym momencie sam się do wszystkiego przyznajesz, więc co ten screen zmieniłby w całej sytuacji? Na mini mapce widać jedyny blip gracza, który jest tuż obok. Blip jest mój i nawet widać mnie na zdjęciu które sam podesłałeś, co tylko udowadnia, że sholowałeś "porzucony pojazd", w momencie, w którym stałem obok.  Niestety nie pofatygowałeś się, żeby zobaczyć, czy obok jestem - a mimo tego co mi napisałeś to powinieneś. Na twoim pięknym dowodzie widać nawet, że pojazd stoi DOKŁADNE 10 SEKUND, po 10 sekundach od zaparkowania uznałeś, że pojazd jest porzucony, serio? xD 

pp.png

Nie ma to żadnego znaczenia ile stoi dany pojazd. Nadal byłeś za daleko od pojazdu. Pozwala to nam na zabranie go, na screenie widać ciebie lecz jesteś zdecydowanie za daleko i jako pracownik nie mam zamiaru biegać pół giełdy za kierowcami danego pojazdu, wtedy nie miało by to żadnego sensu. Nie zmienia faktu również to, ze z 5m dalej miałeś parking, wtedy nie było by żadnych problemów. Ode mnie to tyle czekam na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez Simson*
  • Haha 4

Nie ma żadnego znaczenia, ze strony praktycznej tak - ze strony zdrowego rozsądku ani trochę. Jestem za daleko? Odległość z której możliwe że widzisz, ewentualnie prawie że widzisz mój nick to według ciebie za daleko? Załóżmy hipotetyczny scenariusz, że wysiadłem z tego auta, podbiegłem te dosłownie parę metrów dalej, żeby edytować ogłoszenie swoje auta i wrócić - jeżeli nadal dla ciebie to tylko porzucony pojazd, to wykazujesz swoją niekompetencję. Biegać pół giełdy? Czemu wysnuwasz takie skrajne wnioski, skoro nadal rozmawiamy o tym, co zresztą widać, że stałem tuż obok auta i byłem jedynym blipem na terenie giełdy? Ode mnie również to tyle, czekam na werdykt osoby rozpatrującej.

• Super 2
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Uszanowanie, Zastępca Kierownika CeglaXD,

Po przeanalizowaniu dowodów nie jestem w pełni w stanie określić, czy byłeś przy pojeździe - nie widać nicku tamtego gracza w oddali, a nasz pracownik nie musi przechodzić całej giełdy w poszukiwaniu właściciela pojazdu. Zgodnie z regulaminem pracownik może założyć blokadę na koło pojazdu, gdy kierowcy nie ma w pobliżu - tutaj także nie mam dowodu, czy blokada została założona i czy wtedy byłeś w pobliżu, dodatkowo brakuje najważniejszego dowodu z parkingu policyjnego, czy dany pojazd faktycznie tam trafił. Skargę odrzucam, brak wystarczających dowodów.

• Super 3
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.