Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wytepane pojazdy do przecho

Euzebiusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam już kolejny raz moje pojazdy zostały wytepane na przecho, ostatnio zlałem temat nie chciało  mi się  dymić, no ale kolejny raz to samo.  lista będzie długa dość.
większość stalla na organizacji jak prywatny podglad felg kazdy ma inne, na zgaszonym silniku i światłach stały tam prawie rok, no i kilka z domku mojego na kutrach lv  tam były dosłownie 4 auta,   dodam że na domku obok jest pełno aut nie  zostały one ruszone. 
PS. mam też film ze owe perki nie powodowały spadku fps. 
image.thumb.png.4066b1ddc85a0002283ab2b84b3d4d8c.png image.png.136b4803453e0bccfdd75a11a1d5a329.png

mta-screen_2025-09-15_16-08-29.png

• Super 6
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.