Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o założenie organizacji [Tokyo killer's]

Murdz_DSM
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak należałem do organizacji Tokyo Tanijku, ba nawet byłem V-liderem. Moje odejście nie było spowodowane kłotnią i miałem dobre relacje chodź by z xentonem, ale niestety inni nie są już tak bezkonfliktowi.....

Nie wiem dlaczego xentona uszczypnęła tak ta organizacja, ale z nazwy: Tokyo - ma nosić znak Japoński z racji, że lubuje się w Japońskiej motoryzacji, zaś z kolei Killer's - wywodzi się z organizacji która będzie robić DM. Jeżeli nasi koledzy nie do końca wiedzą o co mają problem SS niżej, nie widzę problemu by zmienić tę nazwę na Japanesse Killer's. Z perspektywy czasu chciałbym dodać, że dopuścili się kłamstwa na forum i to nawet support Tomses wpisując mnie na BL kłamstwem. Nie chcę być w żaden sposób wiązany z tymi ludźmi oraz z tą organizacją. Nie mam 15'stu lat, żeby się szarpać o jakąś nazwę. Jednakże mam wrażenie, że ktoś tu na siłę próbuje zmanipulować prawdę. Mam nadzieję, że jakiekolwiek problemy ustaną po tej wypowiedzi. Pozdrawiam Serdecznie.

PS: Jeżeli pojawią się jeszcze jakieś nieścisłości mogę wysłać film z wyzwiskami i szkalowaniem mnie oraz członków jeszcze nie powstałej organizacji.

Rozmowa z dnia 11.09.2025r. - https://imgur.com/a/Ioi21Bh

• Super 2
  • Haha 5

W dniu 23.09.2025 o 00:19, Murdz_DSM napisał:

nie widzę problemu by zmienić tę nazwę na Japanesse Killer's

W mojej ocenie to będzie najlepsze wyjście, aby konflikt na pewno nie był dalej pogłębiany przez samą nazwę. Proszę tylko o dodatkowe potwierdzenie, że faktycznie wyrażacie zgodę na taką nazwę.

• Super 1

Organizacja została utworzona, 100,000$ zostało pobrane z konta lidera.
Na Discordzie nadałam liderowi rolę Lider organizacji, bardzo proszę o zapoznanie się z dostępnymi kanałami i udostępnienie regulaminu organizacji do akceptacji (lub też informację o braku regulaminu).

Dodatkowo proszę o szczegółowe zapoznanie się z tymi dwoma tematami:

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.