Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

memson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rico.
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi: bezsensowna kara
Data zdarzenia: 06.09.2025
Dowody: moja kara
Opis sytuacji: Pisałem z gościem na priv o aucie i nie widziałem w ogóle jego aut w bazie bo miałem wybraną opcje na dany model i gdy się zorientowałem, że mam zaznaczony dany model napisałem "aa kurwa" mu na priv a Wujaszek. zasunął mi muta na 6h. Bez jaj ludzie to tylko gra nie musimy sobie tak życia utrudniać...

Edytowane przez memson
  • Super 3
  • Haha 2
  • Lubię to! 2

Jak już napisałeś, dostałeś karę dokładnie za te słowa. Doszło tutaj do złamania regulaminu §3.1 Gracz powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością serwera.

Skala kary wynika z twojej poprzedniej kary.

Wyciszenie
 memson
Od: 22 Sierpnia 2025, 00:36
Do: 22 Sierpnia 2025, 03:36
BK na /pm  Kacp3r
Nieaktywna
  • Super 2
  • Haha 1
  • Auć 1
  • WOW! 1

16 minut temu, Wujaszek. napisał:

Jak już napisałeś, dostałeś karę dokładnie za te słowa. Doszło tutaj do złamania regulaminu §3.1 Gracz powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością serwera.

Skala kary wynika z twojej poprzedniej kary.

Wyciszenie
 memson
Od: 22 Sierpnia 2025, 00:36
Do: 22 Sierpnia 2025, 03:36
BK na /pm  Kacp3r
Nieaktywna

Jak dla mnie to jest uprzykrzanie graczom gry na serwerze, krzywdy nikomu tym tak bardzo zakazanym słowem nie wyrządziłem. 
Zluzuj trochę a grać będzie się o niebo lepiej. Nie pozdrawiam 
PS: Pisałem to w wiadomości prywatnej, skoro Cię to tak bardzo uwiera to tam nie zaglądaj.

Edytowane przez memson
  • Super 5
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.