Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na Thedreamer

alanisko67
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kubawalkosz
Nick(i) oskarżonego(/ych): Thedreamer
Powód skargi: Oszustwo na evecnie
Data zdarzenia: 04.09.2025 19.20 
Dowody:  

Opis sytuacji: Witam. Był event pościgowy po czym wsiadłem jako pierwszy do auta z kolcem jest to na klipie wszystko zamiast podzielić kase dostałem nic a kolec całość.

Edytowane przez Paysafecard
  • Haha 13

Witam, dokładnie nawet na swoim dowodzie byłeś drugi w pojeździe, najpierw wsiadł Kolec potem dopiero Ty. Kolec wsiadł jako pierwszy bo z jego strony nie było drzwi przez co nie miał on animacji otwierania ich tylko normalnego wejścia. Do tego miałem również potwierdzenie dwóch innych osób u których również Kolec wsiadł jako pierwszy. Dodam też, że posiadam ze swojej perspektywy nagranie, które jednoznacznie pokazuje kto wygrał event, jeżeli będzie taka potrzeba zostanie ono udostępnione osobie sprawdzające.

• Super 8
  • Haha 1
  • WOW! 1

5 minut temu, TheDreamer napisał:

Witam, dokładnie nawet na swoim dowodzie byłeś drugi w pojeździe, najpierw wsiadł Kolec potem dopiero Ty. Kolec wsiadł jako pierwszy bo z jego strony nie było drzwi przez co nie miał on animacji otwierania ich tylko normalnego wejścia. Do tego miałem również potwierdzenie dwóch innych osób u których również Kolec wsiadł jako pierwszy. Dodam też, że posiadam ze swojej perspektywy nagranie, które jednoznacznie pokazuje kto wygrał event, jeżeli będzie taka potrzeba zostanie ono udostępnione osobie sprawdzające.

Witam.

specjalnie spowolniłem. klipa żeby było widać kto wsiadł pierwszy i widać ze ja i kolec wszedłem do auta a kolec dostał całą nagrode.

Edytowane przez Paysafecard
  • Haha 16

W dowodzie nadesłanym przez Administratora, widząc jego perspektywę pierwszy był bezapelacyjnie gracz Kolec, stąd nie dziwie się decyzji TheDreamera odnośnie zwycięzcy. Nie dziwie się również Tobie, ponieważ z Twojej perspektywy rzeczywiście pierwszy byłeś Ty. W takim przypadku przesyłam do Ciebie 5.000$ w ramach rekompensaty. Spokojnego wieczoru. 

• Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.