Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Sonda uliczna na temat frakcji - San Andreas Medical Department

Patik00
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hpo.png.d0e66c8fcb5c38e2a9f2ca825eea76b5.png
v0NCPR6.png

Witam, z tej strony Redactor of Hospital Press Office @Patik00*dm. Witam Was dzisiaj w nieco innym formacie jak zwykle, mianowicie chciałbym Wam przedstawić sondę uliczną na temat frakcji San Andreas Medical Department. Więc bez zbędnego przedłużania zapraszam Was do czytania!

WAQL9uY.png
Pierwszym uczestnikiem sondy jest: @Camper
v0NCPR6.png
P: @Patik00*dm C; @Camper

P: Witam, z tej strony Redactor of Hospital Press Office @Patik00*dm z San Andreas Medical Department! Czy chciałbyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat San Andreas Medical Department?
C; Chętnie!

P: Dobrze, na początek przedstaw się krótko oraz powiedz nam coś o sobie.
C; Witam, z tej strony Camper Menadżer Posorants Group oraz Engineer I z frakcji San Andreas Fire Department, a także prowadzący teleturniejów na ProjectRPG.

P: Jak dobrze znasz frakcję San Andreas Medical Department? Czy wiesz czym się zajmują?
C; Frakcję SAMD znam bardzo dobrze, jako członek Posorants Group często zdarza mi się odgrywać Role Play z ich udziałem. Tak, frakcja zajmuje się leczeniem graczy oraz mieszkańców rozrzuconych po mapie, a także stawianiem sławnych już namiotów medycznych lub mobilnych punktów poboru krwi, które osobiście uwielbiam.

P: Czy miałeś kiedyś kontakt z San Andreas Medical Department podczas gry? Jakie były Twoje wrażenia?
C; Kontakt z frakcją SAMD mam praktycznie co kilka dni na organizowanych akcjach Role Play. Wrażenia mam zazwyczaj dobre jednak osobiście uważam, że frakcji przydałoby się małe odświeżenie bądź rework.

P: Gdybyś miał opisać oraz ocenić frakcję San Andreas Medical Department  jednym słowem – jakebyś to zrobił i dlaczego?
 C;  Jednym słowem to niestety nudnawa. Fajna jest na starcie lecz jedyna aktywność z leczeniem mieszkańców oraz stawianiem namiotów / MPPK to według mnie za mało, a szkoda bo jest potencjał!

P: Czy rozważałeś dołączenie do San Andreas Medical Department? Dlaczego tak/nie?
C; Lepiej! Byłem swego czasu w SAMD i gdyby tylko działo się więcej to osobiście zostałbym. Na aktualny moment wystarcza mi grupa medyczna w San Andreas Fire Department lecz ciągle liczę na jakąś miłą niespodziankę dla tej frakcji.

P: Tutaj nasz wywiad dobiega końca, więc czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
C; Chciałbym pozdrowić @Kawaii - członka ekipy San Andreas Medical Department oraz @InspektorMontz, @Vajtekk.vnd oraz @mat17 z którymi zawsze miło odgrywało mi się RP!

88fqJW7.png

Tym razem na celownik wziąłem: @oliwierbluza1
v0NCPR6.png
P: @Patik00*dm | O: @oliwierbluza1

P: Witam, z tej strony Redactor of Hospital Press Office @Patik00*dm z San Andreas Medical Department! Czy chciałbyś wziąć udział w sondzie ulicznej na temat San Andreas Medical Department?
O: Pewnie, chętnie wezmę udział!

O: Cześć, jestem Oliwier. Gram na projekcie już 2,5 roku i niedawno przebiłem próg 900h. W tym czasie zdążyłem umiejscowić się jako głowa pewnej organizacji, zgromadzić wcale nie najgorszy majątek i osiągnąć kilka ciekawych rzeczy w serwerowej redakcji, takich jak chociażby napisanie 1 sondy ulicznej napisanej przez osobę z poza zarządu, najwyższa zdobyta ranga z pominięciem zarządu (rangi przez ten czas się sporo pozmieniały, aczkolwiek ten rekord utrzymywał się jeszcze kilka miesięcy po opuszczeniu biznesu), pierwszy i jedyny film fabularny (w którym brałeś z resztą udział) i wiele innych. Nigdy nie byłem we frakcji, aczkolwiek rozmyślam nad napisaniem podania do San Andreas Roadside Asisstance  lub San Andreas Medical Department. Na codzień przemieszczam się swoim białym jesterem, który niestety wysłał kultowego już szerszenia na emeryturę. Niby jester jest nowszy, lepszy i szybszy, ale dalej clover jest dla mnie droższy przez sentyment, którego nie da się wycenić. Zaglądając poza MTA to jestem uczniem technikum, niedawno zdałem 1 egzamin zawodowy i już szykuję się na 2.

P: Jak dobrze znasz frakcję San Andreas Medical Department? Czy wiesz czym się zajmują?
O: San Andreas Medical Department to oczywiście serwerowi medycy, zajmujący się przyjmowaniem graczy do szpitala, organizowaniem namiotów medycznych, mobilnych punktów poboru krwi, ogólnym odgrywaniem RP z graczami w dziedzinie medycyny i pomaganiu mieszkańcom San Andreas w potrzebie. Samą frakcję znam bardzo dobrze, bo miałem okazję odgrywać z nią kilka razy RP, oraz byłem na dniu ratownika medycznego w Waszym szpitalu jako fotograf z redakcji Project News.

P: Czy miałeś kiedyś kontakt z San Andreas Medical Department podczas gry? Jakie były Twoje wrażenia?
O: Tak, nawet ostatnio kilka dni temu byłem w mobilnym punkcie poboru krwi. Był to już mój 8 raz, wiec nic nowego nie zobaczyłem. W pamięci najbardziej utkwiła mi 1 akcja RP, w której po nieudolnej próbie ściągnięcia mnie z palmy w Las Venturas zjawił się zespół medyczny. Co w tym niezwykłego? Medycy zapomnieli zabrać noszy ze szpitala. Wszyscy sie chwilę pośmialiśmy, po czym dokończyliśmy RP.

P: Gdybyś miał opisać oraz ocenić frakcję San Andreas Medical Department  jednym słowem – jakbyś to zrobił i dlaczego?
O: Opisać coś 1 słowem jest zawsze ciężko, szczególnie jeżeli chodzi o coś tak dużego. Jednak gdybym musiał, to użyłbym określenia "zbalansowana". Gdy przy innych frakcjach pojawia się sporo kontrowersji, to SAMD wydaje się spokojne. Mimo częstych interakcji z graczami nikt na tę frakcję po prostu nie narzeka, ale jednocześnie nie wychwala ponad stan.

P: Czy rozważałeś dołączenie do San Andreas Medical Department? Dlaczego tak/nie?
O: Tak jak pisałem wcześniej, rozważałem dołączenie. Dlaczego tego nie zrobiłem? Chciałem to zrobić w wakacje, kiedy miałbym więcej czasu. Cóż, w wakacje poszedłem do pracy i z planu wyszło nic. Teraz, gdy mam nieco więcej luzu spróbuję swoich sił w rekrutacji.

O: Chciałbym pozdrowić członków organizacji .Eclipse, kilku starych znajomych oraz oczywiście Ciebie! 

ObtbJVV.png

Następną chętną osobą jest: @Maksiuuu<3
v0NCPR6.png
P: @Patik00*dm | M: @Maksiuuu<3

M: Chętnie! Wezmę udział.

M: Witam jestem Maksiuuu , jestem skromnym graczem ProjectRPG i pochodzę z województwa lubelskiego.

M: Tak średnio znam frakcje SAMD. Zajmują się ratowaniem ludzi na serwerze.

M: Miałem parę razy kontakt z SAMD podczas gry. Bardzo dobre mam wrażenie po tych spotkaniach.

P: Gdybyś miał opisać oraz ocenić frakcję San Andreas Medical Department  jednym słowem – jakbyś to zrobił i dlaczego?
M: Ciężko mi opisać ta frakcję, ale oceniam ją na bardzo dobrą i pożyteczną oraz pomocną.

M: Nie rozważałem dołączenie do SAMD, ponieważ nie znam się za bardzo na tego typu Akcji RP.

M: Dziekuję za zaproszenie na wywiad, jest mi bardzo miło, że mogłem wziąć w nim udział i pozdrawiam @Butek61, @OSHEA2115, @lastshoot, @Axunaa oraz całą frakcje San Andreas Medical Department.

RdthNDB.png

Następnie trafiłem na: @Gabro
v0NCPR6.png
P: @Patik00*dm | G: @Gabro

G: Cześć! Z tej strony Gabro i chętnie wezmę udział.

G: Cześć! Jestem Gabro i gram na serwerze od prawie dwóch lat. Lubię pośmigać autkiem i popatrzeć co się dzieje w SA.

G: Frakcję SAMD znam bardzo dobrze, ponieważ sam w niej byłem. Zajmują się przede wszystkim pomocą mieszkańcom w potrzebie, udzielaniem wsparcia medycznego oraz prowadzeniem RP związanym z leczeniem i ratowaniem życia graczy.

G: Oczywiście, że miałem kontakt z SAMD podczas gry. Nawet ostatnio, gdy leciałem z freestylem na spawnie zauważyłem, że @stolek1993 leczył ludzi przed namiotem. Zawsze robią to szybko i z zaangażowaniem.

G: Gdybym miał opisać i ocenić frakcję San Andreas Medical Department jednym słowem, byłoby to „Niezawodni”, ponieważ zawsze można na nich liczyć, zarówno w akcji, jak i podczas RP związanym z medycyną.

G: Nie, jakoś nie czułem się dobrze w tej frakcji, więc nie rozważałem ponownego dołączenia.

G: Chciałbym pozdrowić wszystkich graczy na serwerze, a w szczególności moich znajomych z serwera.

b3JUCDp.png

Przed ostatnią osobą jest Supporter: @Kaczorowskyyy
v0NCPR6.png
P: @Patik00*dm K: @Kaczorowskyyy

K:  Cześć, chętnie!

K: Jestem Damian, chodź większość z Was zna mnie jako Kaczka. Mam 18 lat i pochodzę z pewnej wsi na Dolnym Śląsku. Na co dzień zajmuję się mechaniką samochodową.

K: Tak, dobrze kojarzę frakcję SAMD. Zajmują się głównie pomocą medyczną dla graczy – udzielaniem pierwszej pomocy, transportem rannych do szpitala oraz ogólnie ratowaniem życia na serwerze. To jedna z kluczowych frakcji, bo dzięki nim rozgrywka jest bardziej realistyczna i zawsze można liczyć na wsparcie w nagłych sytuacjach.

K: Tak, miałem kilka razy kontakt z SAMD. Moje wrażenia były pozytywne – gracze z tej frakcji zwykle działali szybko, profesjonalnie i starali się dobrze odegrać swoje role. Dzięki nim gra nabiera klimatu, bo ich obecność dodaje realizmu całej rozgrywce.

K: „Profesjonalizm” – bo członkowie frakcji zazwyczaj dbają o dobrą jakość odgrywania ról i starają się, żeby pomoc była udzielana w sposób jak najbardziej realistyczny i zgodny z klimatem serwera.

K:  Nie, do tej pory nie planowałem dołączenia do frakcji SAMD. Skupiałem się głównie na innych możliwościach rozgrywki i rozwijaniu się w innym kierunku. Mimo to uważam, że frakcja odgrywa bardzo ważną rolę na serwerze i doceniam wkład jej członków w budowanie klimatu oraz realizmu.

K: Oczywiście, chciałbym pozdrowić wszystkie osoby czytające ten wywiad, oraz Ciebie Panie Redaktorze.

DDJhxMh.png

Ostatnią osobą naszej sondy jest: @DarXe
v0NCPR6.png
P: @Patik00*dm | D; @DarXe

D; Cześć, chętnie!

D; Witam! Jestem Sebastian, mam 26 lat i lubię uprawiać sport.

D; Znam ją bardzo dobrze i wiem, że zajmują się pomocą medyczną dla graczy ProjectRPG. Wykonują też pobory krwi w busie, które czasami pojawiają się na serwerze jako taki rare event, jak i organizują punkty medyczne w których można się uleczyć jeśli ma się uszczerbek na zdrowiu.

D; W trakcie dwóch lat aktywnej gry miałem przyjemność wiele razy skorzystać z ich pomocy i bardzo dobrze oceniam ich pracę. Podczas poboru krwi wykonywana jest tak zwana akcja RP w której medyk pyta nas co jedliśmy, czy piliśmy alkohol i nawet jest to sprawdzane alkomatem. Po wykonaniu badania przeprowadzany jest pobór krwi w specjalnym autobusie gdzie trzeba klikać myszką w serduszko o ile pamiętam. Po wszystkim zostajemy soczek na szybkie bieganie oraz czekoladę! Zachęcam do udziału by zdobyć miano honorowego dawcy krwi.

D; Miłość - miłość do ludzi przede wszystkim i dbanie o ich zdrowie. Mam też nadzieję, że wewnątrz frakcji pomiędzy pracownikami także panuje takie wzajemne miłowanie ❤️ 

D; Oczywiście! Wspomniałem nawet o tym w wywiadzie, że jedyne frakcje do których mógłbym dołączyć to San Andreas Medical Department, San Andreas Roadside Asisstance lub San Andreas Transport Corporation.

D;  Pozdrawiam @Szender, @Natalka98, @stolek1993, @Jaguarion@NerVous, @Dawid_ok, @Patik00*dm@Wiktoriax98, @LEGENDA..

gjac38K.png

mXrYnjC.png

Każdy z uczestników naszej krótkiej sondy się wypowiedział, więc czas na szybkie podsumowanie.

Opinie graczy są widoczne na pierwszy rzut oka, co pokazuje, że frakcja San Andreas Medical Department cieszy się uznaniem wśród graczy serwera. Frakcja jest uznawana za swoją niezawodność oraz profesjonalizm, albo za miłosne podejście do graczy. Mniejszość ankietowanych oceniła ją jako nudną lub zbalansowaną, lecz z wielkim potencjałem. Wszyscy ankietowani mieli kontakt z frakcją i wspominają je pozytywnie. Każdy ocenia frakcję San Andreas Medical Department bardzo dobrze.

Dla Hospital Press Office:
Bwo2NWB.png

podpis.png.f8c4c9ff8d95b4b75edb4faca710ef03.png

Edytowane przez NerVous
  • Super 7

38 minut temu, Vajtekk.vnd napisał:

pzdr ale artykuly wrzucamy od razu, bo po miesiacu nie ma powiadomien xD 

Sztuka wymaga czasu

Ale prawda jakbym nie zobaczył że Darxe coś tu napisał to nawet bym nie wiedział, że tu wystąpiłem

Pozdro

• WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.