Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szatach - oskarżony przez Kerion

Kerion
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Szatach
Data zdarzenia: Dzisiaj w nocy
Opis zdarzenia: Pojazd stał poprawnie zaparkowany na parkingu obok kosiarek LS, nie rozumiem dlaczego został on odholowany przez pracownika z powodem pojazd porzucony. Proszę o ukazanie przez pracownika screena mojego samochodu i uzasadnienie dlaczego postanowił go odholować. Dodatkowo, w przypadku przyjęcia skargi proszę o zwrot gotówki na moje konto.
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2025-09-04_15-52-50.png.eb97cc01ffb0378ff9fc94221960b6b1.png

• Haha 3
  • Auć 1

Witam z racji iz skarga jest skierowana do mnie pasowaly by sie wypowiedziec auto nie bylo zaparkowane kolo kosiarek Ls co prawda nie daleko do kosiarek jednak wciaz bylo ono porzucone oraz zle zaparkowana auto bylo porzucone w Los Santos International obok miejsca gdzie mozna rozpoczac wyscig i mam na to dowod:1466384698_Zrzutekranu(995).thumb.png.c822c88287bb016d660ee0747a72d746.png

Edytowane przez Szatach
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.