Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

Zbychuu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Zbychuu
Nick(i) oskarżonego(/ych): TheDreamer
Powód skargi: Zbyt pochopna decyzja o banie.
Data zdarzenia: 23 sierpnia 2025, 00:57
Dowody: Logi na serwerze, apelacja

Spoiler

Opis sytuacji: W dniu 23 sierpnia 2025, dostałem bana za rzekomego FPS Limitera. Sytuacja wyglądała następująco - jadąc autem chciałem staranować jadące po przeciwległym pasie sweepery. Na moje nieszczęście dostałem laga. Bardzo niefortunnego dla mnie jak się potem przekonałem. Nie był to lag internetu tylko mojego komputera. Nie jestem w stanie tego udowodnić, po prostu to dzieje się losowo na moim komputerze (więcej wyjaśniłem w apelacji). Administrator TheDreamer specował mnie przez ponad 20minut i na podstawie tylko tej jednej sytuacji stwierdził, że użyłem w tamtym momencie FPS Limitera. Decyzja o karze została wymierzona zbyt pochopnie. Nie jestem administratorem lecz według mnie powinienem dostać prawko, a nie bana, którego powód został stwierdzony na podstawie jednej sytuacji bez dalszych konsultacji. Nie wiem jak mam udowodnić swój brak winy, nie wiem co było przyczyną tej ścinki. Nie zrobiłem tego w żaden sposób intencjonalnie.

• Super 4
  • Haha 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 2

Witam, wpadł na Ciebie report od gracza, że go staranowałeś. Gracz chwilę później podesłał mi dowód i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to sposób w jaki został uszkodzony. Dziwnym trafem, jechałeś cały czas prosto, a gdy tylko dojeżdżałeś do sweeperów zaczęło Cię "lagować". Następnie gdy już uszkodziłeś sweepery twoje lagi się ogarnęły, a Ty pojechałeś sobie jak gdyby nigdy nic. Obserwując Cię prawie 20 minut, nie wystąpił u Ciebie żaden lag prawie tak jakbyś wiedział że ktoś Cię może obserwować.

Oczywiście nagranie podesłałem do innego aktywnego administratora w tamtym momencie bo byłem ciekaw czy sądzi dokładnie to samo co ja. Potwierdził on moje słowa, że może to być fps limiter.

Chwilę po tym jak zamieniłeś się ze swoim kolegą na pasażera stwierdziłem, że nie ma sensu Cię dalej obserwować i zamiast tego się tepnąłem licząc na jakieś wyjaśnienie. Zamiast wyjaśnień zadrwiłeś sobie ze mnie więc nie widziałem, żadnego powodu do dalszego trzymania Cię na serwerze. Oczywiście wszelkie dowody są do wglądu dla osoby rozpatrującej tą skargę, logi z naszej rozmowy również tam zamieszczę.

• Super 3
  • Haha 2
  • Nie lubię tego 1

8 minut temu, TheDreamer napisał:

Dziwnym trafem, jechałeś cały czas prosto, a gdy tylko dojeżdżałeś do sweeperów zaczęło Cię "lagować". Następnie gdy już uszkodziłeś sweepery twoje lagi się ogarnęły, a Ty pojechałeś sobie jak gdyby nigdy nic.

Piszę Ci chyba już 3 raz. Chciałem staranować te sweepery - to fakt, a dostałem ścinkę kompa, więc wyglądało to jak wyglądało. 

9 minut temu, TheDreamer napisał:

Obserwując Cię prawie 20 minut, nie wystąpił u Ciebie żaden lag 

Lag nie wystąpił, bo jak tłumacze Ci to już chyba 100raz - dostałem ścinkę kompa. 

19 minut temu, TheDreamer napisał:

tak jakbyś wiedział że ktoś Cię może obserwować.

To już Twoje domysły. Skąd mieliśmy wiedzieć, że ktoś nas obserwuje?

22 minuty temu, TheDreamer napisał:

Oczywiście nagranie podesłałem do innego aktywnego administratora w tamtym momencie bo byłem ciekaw czy sądzi dokładnie to samo co ja. Potwierdził on moje słowa, że może to być fps limiter.

"Potwierdził on moje słowa, że może to być fps limiter.", czyli obaj nie mieliście pewności do tego czy był to limiter? a karę i tak postanowiłeś wystawić? Ciekawe.

24 minuty temu, TheDreamer napisał:

Zamiast wyjaśnień zadrwiłeś sobie ze mnie więc nie widziałem, żadnego powodu do dalszego trzymania Cię na serwerze

Zadrwiłem sobie jak już to na samym końcu, odpowiadając na Twoje pytanie. W tamtym momencie czułem, że z Tobą już nie ma co pisać - znając Twoje podejście do graczy i Twój styl bycia jako administrator służbista, a jedyne rozwiązanie i usprawiedliwienie mojej sytuacji to będzie apelacja. Do tego, dla mnie cała ta konwersacja w momencie gdzie się do nas tepnąłeś była bardzo dynamiczna. Z mojej perspektywy nie miałem czasu na usprawiedliwienie i jakąkolwiek rozmowę. 

• Super 5
  • Haha 3
  • Lubię to! 2
  • WOW! 3

Jeszcze nie widziałem takiego jednorazowego laga komputera, który spowodował by taką wizualizacje, jaką mogę zobaczyć na nagraniu. Ty zamiast się zatrzymać przy lagu, jechałeś dalej - później normalnie, tak jakbyś mógł tym manipulować. Ale się zgrało, akurat chciałeś taranować i taki lag.

Bez jaj, bądźmy poważni i szanujmy swój czas. 

• Super 5
  • Auć 1
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.