Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

ArekWiniarek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Lahcim.
Nick(i) oskarżonego(/ych): Klocek
Powód skargi: Brak wiedzy o regulaminie DM, Ban za nic.
Data zdarzenia: 28 Sierpnia 2025, 19:33
Dowody: Na nagraniu który otrzymał Klocek - widać, że stoję na DM i nie buguje granicy.
Opis sytuacji: Witam, przed chwilą otrzymałem bana za strzelanie do lawety gdy byłem na strefie DM (przynajmniej tak myślę, nie wiem czemu w powodzie jest, że dostałem bana za celowe zadawanie obrażeń, musiałeś się chyba pomylić). Bana nie powinienem dostać ponieważ regulamin DM mówi:image.thumb.png.d68767d3f431cec7c0c9d7ea37e939a8.png

Ja nie wykorzystywałem mechaniki gry bo jak wiemy już od dawna, ani auto, ani gracz nie może otrzymywać obrażeń jakichkolwiek przez zwykłe strzelanie na strefie DM. Nie chce pisać jak można ją zbugować bo chyba sami wiecie. A, no i prosiłbym o zwrot 3k za dolarka gdyby skarga się udała bo akurat miałem teren przejęty (xd)

• Super 7
  • Haha 16
  • Nie lubię tego 1

Witam,

1 godzinę temu, ArekWiniarek napisał:

Na nagraniu który otrzymał Klocek - widać, że stoję na DM i nie buguje granicy.

Faktycznie, na nagraniu widać Ciebie na strefie DM i to strzelającego w lawetę jadącą autostradą.

nie wiem czemu w powodzie jest, że dostałem bana za celowe zadawanie obrażeń, musiałeś się chyba pomylić). Bana nie powinienem dostać ponieważ regulamin DM mówi:image.thumb.png.d68767d3f431cec7c0c9d7ea37e939a8.png

Zacytowany przez Ciebie punkt regulaminu idealnie oddaje powód twojego bana. Nie utrzymałeś swojej rozgrywki w strefie DM, ostrzelałeś pojazd poza nią, który otrzymał obrażenia. W dodatku najpierw ostrzelałeś pojazd, starałeś się ukryć i za chwile ponownie go ostrzelałeś.

Ja nie wykorzystywałem mechaniki gry bo jak wiemy już od dawna, ani auto, ani gracz nie może otrzymywać obrażeń jakichkolwiek przez zwykłe strzelanie na strefie DM.

Strzelanie na strefie DM, Ty strzelałeś poza nią, w pojazd który w niej nie był. Ostrzelałeś go i on otrzymał obrażenia.

2 godziny temu, ArekWiniarek napisał:

Nie chce pisać jak można ją zbugować bo chyba sami wiecie

Ja bym jednak opisał jak to działa. Dział błędów jest zawsze otwarty.

• Super 15

Witam ponownie,

40 minut temu, Klocek napisał:

Strzelanie na strefie DM, Ty strzelałeś poza nią, w pojazd który w niej nie był. Ostrzelałeś go i on otrzymał obrażenia.

Bardziej w tym momencie chodziło mi o to, że strzelając na strefie do osób/aut przebywających poza strefą nie mogą dostawać obrażeń, dlatego nie wiem jakim sposobem na tym klipie (według klocka) było pokazane że traci obrażenia ponieważ jest to fizycznie nie możliwe bez bugowania granicy DM, a ja wtedy tego nie robiłem co powinno być widać na nagraniu. Chyba, że jest to kolejny błąd że schodzi za to hp lawety a tak być nie powinno.

40 minut temu, Klocek napisał:

Ja bym jednak opisał jak to działa. Dział błędów jest zawsze otwarty.

Błąd był opisany jakieś 3 lata temu i każdy ma to za przeproszeniem gdzieś. Zresztą nie tylko ten błąd, bo jest ich sporo więcej.

Edytowane przez ArekWiniarek
  • Super 1
  • Haha 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.