Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Pracownikiem SATC kubunio12345

PonczeeeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

scOoOJg.png

mSu4qkK.png

Witam czytelników! Z tej strony Starszy Reporter  @PonczeeeK z Project News. Przyszedłem do was z materiałem, jakim jest wywiad z pracownikiem SATC —  @kubunio12345 Zachęcam was do przeczytania!
LKZ38Vt.png

P: @PonczeeeK | K: @kubunio12345

P: Witam, z tej strony Starszy Redaktor @PonczeeeK z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Jasne, chętnie!

P: Przedstaw się naszym czytelnikom, aby mogli cię lepiej poznać.
K:
Mam na imię Jakub, mój nick to kubunio12345. Pochodzę z województwa mazurskiego i chodzę do technikum. Poza MTA lubię jeździć na rowerze – to moja druga pasja.
P: Co skłoniło cię, aby utworzyć konto na naszym serwerze ProjectRPG oraz zacząć na nim rozgrywkę?
K: 
Konto założyłem 18 sierpnia 2020 roku. Trafiłem tutaj z polecenia kolegi, z którym wcześniej grałem w MTA. Najciekawsze było to, że ten serwer wyglądał zupełnie inaczej niż wszystkie inne, które znałem do tej pory.

cVLknld.gif

P: Zostając przy temacie serwera, co ci się tutaj najbardziej podoba, a co chciałbyś zmienić lub dodać nowego?
K: 
Najbardziej podoba mi się system tuningu, frakcja SATC oraz eventy fabularne, które co jakiś czas się pojawiają. Szczerze mówiąc, wszystko mi odpowiada i niczego nie trzeba zmieniać ani dodawać.

P: Widzę, że jesteś członkiem frakcji SATC na randze Przewoźnik, co skłoniło Cię do wybrania właśnie tej frakcji i jak się tam odnajdujesz?
K: 
Wybrałem SATC, bo lubię pomagać graczom w rozgrywce i po prostu jeździć pojazdem, bez żadnego szczególnego RP. Moja codzienna praca polega na przewożeniu graczy – czy to ze spawna w SF, czy ze zgłoszeń w panelu, czy po prostu z ulicy, gdy ktoś mnie zatrzyma. Atmosfera jest raczej luźna, ale wiadomo – jeśli ktoś coś źle zrobi, to trafia na dywanik do szefa. 

P: Posiadasz przegrane +/-500h na serwerze, jak oceniasz swój majątek. Twoim zdaniem osiągnąłeś sporo czy masz wybrany swój cel?
K: 
Obecnie mam NRG-500, Premiera, Eleganta, Sancheza i Picadora. Do wypłaty mam około 300k, a gotówki jakieś 50k. Lubię zbierać pieniądze i inwestować w ciekawe pojazdy. To dopiero początek mojej przygody – gram na poważnie od mniej niż dwóch miesięcy. Moim celem jest kupienie w przyszłości czegoś pokroju Infernusa albo Turismo.

P: Masz jakieś plany dotyczące swojej dalszej rozgrywki na serwerze?
K:
Tak, chcę dalej awansować w SATC i stopniowo powiększać swój majątek. Do administracji się nie wybieram – nie miałbym cierpliwości do obowiązków administracyjnych.

AvelUin.png

P: Ostatnie pytanie na dziś, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K:
Pozdrawiam całą frakcję SATC i wszystkich graczy ProjectRPG
pjgdEhb.png

P: Stanier czy Willard?
K:
Stanier – po prostu ładnie wygląda.

P: Pomidorowa czy rosół?
K:
Rosół, szczególnie ten od mojej babci.

P: SARA czy SATC?
K:
SATC – wolę pomagać graczom, niż wkurzać ich holując auta do PP.

P: Słodkie czy Słone?
K:
Lubię słodkie, ale słone też. To zależy od sytuacji i zapotrzebowania na cukry.
raL2DnT.png
Dziękuję wszystkim za przeczytanie do samego końca wywiadu z Pracownikiem SATC  @kubunio12345 Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Project News!
S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
xRepIhM.pnghrQAFpX.png
Edytowane przez Kacp3r
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.