Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na r3mxz01 - oskarżony przez yeminek

yeminek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Adept r3mxz01 z tej strony. Jako iż skarga jest na mnie to się wypowiem co do tej sytuacji. Twój pojazd nie był zaparkowany w żaden z dwóch prawidłowych sposobów (amerykański lub polski). Poniżej daje screenshota. Dodatkowo przed odholowaniem sprawdziłem stan pojazdu (silnik, akumulator oraz paliwo) i nie wykazywał on żadnych podstaw abyś użył świateł awaryjnych.

image.png.eea9d3f966ce9cd979e6386907f14712.pngtar1936461504_Zrzutekranu2025-08-24204329.thumb.png.806b3ccddb76caffb46be2b0a314fdfb.png

Po wyjaśnieniu sytuacji i okazaniu zrzutów ekranów przyznaje Ci całościową rację i mój błąd w zaistniałej sytuacji z racji złego użycia świateł awaryjnych.
Sprawe uznaje za zamkniętą.
Na przyszłość jednak zdecyduj się czy światła awaryjne były włączone czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.