Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na r3mxz01 - oskarżony przez yeminek

yeminek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: r3mxz01
Data zdarzenia: 24.08.2025
Opis zdarzenia: W.w pracownik odholował pojazd w sposób niezgodny z taryfikatorem. Pojazd stał na poboczu na światłach awaryjnych poniżej 1 godziny.
Dowody: 
image.png.ef18625bfb685c4342d54118f77124e7.png

Edytowane przez yeminek
  • Haha 7
  • Lubię to! 1

Witam, Adept r3mxz01 z tej strony. Jako iż skarga jest na mnie to się wypowiem co do tej sytuacji. Twój pojazd nie był zaparkowany w żaden z dwóch prawidłowych sposobów (amerykański lub polski). Poniżej daje screenshota. Dodatkowo przed odholowaniem sprawdziłem stan pojazdu (silnik, akumulator oraz paliwo) i nie wykazywał on żadnych podstaw abyś użył świateł awaryjnych.

image.png.eea9d3f966ce9cd979e6386907f14712.pngtar1936461504_Zrzutekranu2025-08-24204329.thumb.png.806b3ccddb76caffb46be2b0a314fdfb.png

Edytowane przez r3mxz01
  • Super 2

Po wyjaśnieniu sytuacji i okazaniu zrzutów ekranów przyznaje Ci całościową rację i mój błąd w zaistniałej sytuacji z racji złego użycia świateł awaryjnych.
Sprawe uznaje za zamkniętą.
Na przyszłość jednak zdecyduj się czy światła awaryjne były włączone czy nie.

• Haha 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.