Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na burgundy

phillips

Rekomendowane odpowiedzi

Login: phillips
Nick oskarżonego: burgundy
Powód skargi: nadużywanie władzy
Data zdarzenia: 16.02.2021 od 23:40 około do 24:00
Dowody: https://imgur.com/a/lvX5bsm innymi dowodami mogą być logi i świadkowie 
Opis sytuacji: W dowodach widać tylko jak zmanipulował administracja że ja "grożę" a podkreśliłem że przekazuje i to nie moje słowa ale to nie o tym chciałem pisać skargę. Gracz burgundy na służbie SAPD miedzy innymi twierdzi, że może nam odholować samochód, co zrobił graczowi wixapixa, gdy stoi na poboczu na awaryjnych światłach, później strzela we mnie pistoletem nie wiadomo dlaczego, a ja uciekłem od niego, a później się dowiaduję jak mnie skuwa że jestem poszukiwany i wysłał mnie do więzienia na 90 minut. Moje auto trafiło na parking policyjny chociaż nie był nawet blisko komisariatu i stało całkowicie legalnie i nie mogłem nic z tym zrobić bo jechałem do więzienia. Do więzienia trafił też gracz Francesco któremu przedłuża wyrok ponieważ miał iść do więzienia na 45 minut, a gracz burgundy przetrzymywał go w radiowozie przez 20 minut co daje mu juz 65 minut odsiadki (gdy mu to powiedzieliśmy to zareagował prześmiewczo i miałem wrażenie jakby przedłużał jeszcze bardziej). Nasz wspaniały funkcjonariusz był dla nas niemiły i chamski. Mam nadzieje, że coś z tym zrobicie bo tacy ludzie psują rozgrywkę. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/gallery/ebtrMfq

kiedyś też miałem z nim sytuacje, że po pomocy w pościgu się pytał czy przyjmuje mandat albo więzienia odpowiedziałem, że chce mandat po czym stwierdził, że on się nie będzie domyślać co miałem na myśli pisząc coś w stylu dobra chce i dał mnie do więzienia XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.