Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bolkaaa

karmi77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: karmi77

Nick(i) oskarżonego(/ych): bolkaaa

Powód skargi: Faworyzowanie graczy i brak komunikatywności 

Data zdarzenia: 21.08.2025

Dowody: https://imgur.com/a/3WLpYFs

Opis sytuacji: bolkaaa ukarał mnie za wysłanie wiadomości drugiego gracza na dc prpg który się nakręcił na topkę której nie może wbić mając 24h/7 wolne, gdzie ponoć wy nie ingerujecie w wiadomosci prywatne więc w jakim celu została nadana blokada na discordzie? gracz ponadto wypowiedzial się w mojej apelacji jakby to byla conajmniej skarga na niego za co również nie został ukarany, ponoć ma wtyki w administracji sądząc po jego wiadomosciach i po sposobie w ktory go potraktowano zaczynam mu wierzyc w to jedno zdanie. bolkaaa dodatkowo nic się nie wypowiedzial pod moją apelacją po prostu ją odrzucił, brak komunikatywności z osobą która "pilnuje" porządku na serwerze

<< [84] Tubas: nie zajmujemy się wiadomościami prywatnymi na platformie discord

• Super 5
  • Haha 12
  • WOW! 1

Wszystko zostało wykonane zgodnie z regulaminem, skoro w apelacji nie poruszasz nawet tematu apelacji oraz nie poczuwasz się do żadnej skruchy za swoje działanie, tylko nazywasz kogoś alkoholikiem na rencie, to nie licz na pozytywne rozpatrzenie apelacji. 

5 godzin temu, karmi77 napisał:

gracz ponadto wypowiedzial się w mojej apelacji jakby to byla conajmniej skarga na niego za co również nie został ukarany

Został ukarany.
Nie mam obowiązku wypowiadania się pod apelacją.
Dodatkowo załączę link do owej apelacji dla administracji ARCON. apelacja

• Super 9
  • Haha 3
  • Lubię to! 1

Godzinę temu, bolkaa napisał:

Wszystko zostało wykonane zgodnie z regulaminem, skoro w apelacji nie poruszasz nawet tematu apelacji oraz nie poczuwasz się do żadnej skruchy za swoje działanie, tylko nazywasz kogoś alkoholikiem na rencie, to nie licz na pozytywne rozpatrzenie apelacji. 

Został ukarany.
Nie mam obowiązku wypowiadania się pod apelacją.
Dodatkowo załączę link do owej apelacji dla administracji ARCON. apelacja

Mam okazac skruche za to ze luksu nęka kazdego kto mu topke zajmuje a wy nic z tym nie robicie? taki gracz psuje społeczność serwera

• Super 3
  • Haha 8

Moderator postąpił zgodnie z regulaminem administracji. Zakazuje się udostępniania prywatnych wiadomości na off-topicu, nie mniej jednak nie ingerujemy "w same wiadomości", które są przesyłane do graczy za pomocą prywatnych wiadomości discord - tak jak moderator wspomniał, zawsze można taką osobę zablokować. 

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.