Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Lezothus - oskarżony przez InspektorKnucik

InspektorKnucik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Lezothus
Data zdarzenia: 21.08.2025 20:13
Opis zdarzenia: Myślę że sprawa jest prosta jak przysłowiowa budowa cepa, kolega wywiózł mi pojazd z posesji prywatnej na Parking Policyjny za rzekome porzucenie pojazdu. Ostatnim kierowcą był @InspektorMontz dzisiaj o godzinie 2 w nocy, gdzie do niego wsiadł i od razu wysiadł, a sam go tam parkowałem i wiem, że stał dobrze. Jeśli jednak tak nie było poprosiłbym o jakiś dowód. Dziękuję i pozdrawiam gorąco!
Dowody:

1134514055_Zrzutekranu(2255).thumb.png.117b0d7232f6d7a36c1e74306ae6914c.png

• Super 4
  • Haha 1
  • Lubię to! 2

Hej, otóż sprawa wygląda tak, że pojazd o którym mowa: Solair ID 52789 stał na chodniku a raczej dosłownie ZRESPIŁ się tuż pod moją lawetą obok wjazdu spawna SF. Oczywiście dowody posiadam które zamieszczę poniżej tak samo jak i klipa z sytuacji która była powodem odholowania pojazdu na parking policyjny.

Dowód Nr, 1: 1148660758_Zrzutekranu(414).thumb.png.cd55e65f62f092dcffefde972e4509cf.png

Dowód Nr. 2: https://streamable.com/c8snkn
Od siebie to wszystko. W razie dalszych problemów chętnie pomogę.

Edytowane przez Lezothus
Dodałem parę słów, usunąłem dźwięk z klipa bo wiadomo wulgaryzmy.
  • Super 3
  • WOW! 1

Godzinę temu, Lezothus napisał:

Hej, otóż sprawa wygląda tak, że pojazd o którym mowa: Solair ID 52789 stał na chodniku a raczej dosłownie ZRESPIŁ się tuż pod moją lawetą obok wjazdu spawna SF. Oczywiście dowody posiadam które zamieszczę poniżej tak samo jak i klipa z sytuacji która była powodem odholowania pojazdu na parking policyjny.

Dowód Nr, 1: 1148660758_Zrzutekranu(414).thumb.png.cd55e65f62f092dcffefde972e4509cf.png

Dowód Nr. 2: https://streamable.com/c8snkn
Od siebie to wszystko. W razie dalszych problemów chętnie pomogę.

W sumie w tym momencie wszystko stało się jasne - musiał być niezaciągnięty ręczny - tym samym skargę wycofuję, dzięki przepraszam i pozdrawiam!

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.