Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bryndalek

Serowy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Serowy
Nick(i) oskarżonego(/ych): bryndalek
Powód skargi: Błedne i bezpodstawne nadanie kary
Data zdarzenia: 16.08
Dowody: Z tego co mi wiadomo oskarzony ma nagranie
Opis sytuacji: Stalem z graczami i ktos obok zaczał puszczac muzyke w tym tez czasie przejezdzal obok bryndalek, który był świadkiem tego. Ja widząc że sie zatrzymał, bo ją słyszał postanowilem pojechac za nim i trolowac go ze to ja ją puszczalem i trzymalem obok niego przycisk od aktymacji czatu vc z ktorego nic nie było slychac bo mialem wyciszony mikrofon. pzdr

• Haha 1

Uszanowanie,

Puszczałeś muzykę, zapytałeś mnie czy słychać, napisałem, że tak, po czym dalej zacząłeś ją puszczać. To co robisz  to próba oszukania sprawdzającego skargę. Administrator sprawdzający będzie miał dostęp do dowodu na twoje przewinienie.
Pozdrawiam,
bryndalek

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.