Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Mlodyy.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: dexterr
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kjer0
Powód skargi: Bez podstawne zabranie licencji oraz odrzucanie próby odwołania się bez podawania żadnego powodu
Data zdarzenia: od 13 do 15 sierpnia 2025r.
Dowody: Linki do 2 odwołań:
Opis sytuacji: Licencja została zabrana za "taran" a w rzeczywistości tylko prowokowałem pościg na wszelakie sposoby i jednym z wielu były 2 lekkie szturchnięcia radiowozu na którym nie pojawiło się choćby zadrapanie. Gdy się odwołałem to on postanowił bez żadnego powodu to odrzucić. Pomyślałem, że może nie wie co oznacza taran więc w kolejnym odwołaniu napisałem mu na dole dokładnie: "„Taranować” – uderzyć pojazdem w inny pojazd lub przeszkodę z dużym impetem, w sposób powodujący istotne uszkodzenie lub zniszczenie tego obiektu. Ponownie wspominam iż auto nie zostało nawet draśnięte więc nie ma mowy o żadnym taranie." Jednak ta skarga również została odrzucona bez słowa. Nie mam pojęcia co myśleć o jego zachowaniu.

• Haha 15

Apelację odrzuciłem bez słowa, ponieważ mam do tego prawo. Niejednokrotnie uderzyłeś pojazd, więc otrzymałeś karę. Próbowałem ci to wyjaśnić, stawiałeś na swoim. Faktem jest, że taranowanie pojazdów nie jest dopuszczalne. Nawet pojazdów frakcji.

A myśleć o mnie możesz co chcesz.

• Super 6

Widzę, że ty dalej nie odróżniasz taranowania od lekkiego szturchnięcia. Pisałem Ci wielokrotnie jaka jest między tym różnica, proszę bardzo nawet w definicji jest napisane iż taranowanie służy do czegoś zniszczenia bądź uszkodzenia. Ja mu pojazdu nie ani nie uszkodziłem ani nie zamierzałem tego zrobić. Kara 2 dni jest nie adekwatna do czynu.

obraz_2025-08-15_234101894.png

• Haha 16

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.