Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Dzielnica Garcia

InspektorDzordzo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2MqgNZg.png

zFnyUPg.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Starszy Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News! Dzisiaj przybywam do was z artykułem na temat wszystkim wam dobrze znanej dzielnicy - Garcia. Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania!

uWLg9l7.png

Na samym początku opowiem wam co nieco, o samej dzielnicy. Garcia znajduje się w mieście San Fierro niedaleko Szkoły Jazdy. Dzielnica jest raczej niewielka, jest nawet jedną z mniejszych. Strefa graniczy z dzielnicami takimi jak Doherty, Cranberry Station, Kings, Queens, oraz Hashbury. Na terenie Garcii na obecną chwilę możemy znaleźć dwie posiadłości, które są dostępne dla graczy. Jedną z nich jest baza Burger Shot, którego obecnie właścicielem jest @karmi77. Baza ta jest przypisana do organizacji Team77. Drugą jest mieszkanie w bloku, które na tę chwilę jest zajęte przez @Krychu. Jak można zauważyć na zdjęciach przedstawionych poniżej, posiadłości posiadają sporą powierzchnię.

B3LqY9U.gif

Tuż obok mieszkania @Krychu, możemy znaleźć fotoradar. Również często na dzielnicy odbywają się różnego typu działania prowadzone przez frakcje San Andreas Police Department, takie jak zatrzymania bądź pomiar prędkości, San Andreas Medical Department, który często otwiera punkt medyczny na parkingu, oraz San Andreas Fire Department, kiedy wydarzył się jakiś wypadek. To koniec faktów o tej części miasta, teraz zapraszam do sondy ulicznej przeprowadzonej z obywatelami stanu San Andreas o dzielnicy Garcia.

3qPEW5d.png

f7peU23.png

Pierwszym uczestnikiem sondy jest @Nudy997.

IuluXo0.png

I: @InspektorDzordzo | N: @Nudy997

I: Witam, z tej strony Starszy Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Jestem w trakcie tworzenia artykułu o dzielnicy Garcia, czy chciałby Pan odpowiedzieć na kilka pytań do sondy ulicznej?
N: Witam, z tej strony @Nudy997. Pewnie, że tak!

I: Świetnie, w takim razie zacznijmy. Na początku opowiedz, proszę, co sądzisz na temat samej ulicy.
N: Ulica ta jest dość niebezpieczna, ponieważ znajduje się blisko głównego spawnu w San Fierro, przez co cechuje ją duże natężenie ruchu. Dodatkowo znajduje się tam fotoradar, który gracze za wszelką cenę próbują ominąć, co stwarza jeszcze większe zagrożenie.

I: Często zdarza Ci się bywać w tej części miasta?
N: Tak, dość często. Aby dostać się z głównego spawu na jakąkolwiek pracę lub miejsce, które chcemy odwiedzić, nieuniknione jest to, że musimy przez nią przejechać.

I: Doświadczyłeś jakichś specjalnych wydarzeń na tej dzielnicy?
N: Oczywiście, nie raz byłem świadkiem, a czasami nawet uczestnikiem wypadków lub strajków na tej oto dzielnicy.

I: Zmieniłbyś coś w tej dzielnicy?
N: Według mnie ciekawie mogłoby wyglądać tam rondo, jednak jest tam dosyć mało miejsca, przez co możliwe, że mogłoby tam dochodzić do większej ilości wypadków.

I: Poleciłbyś komuś tę część miasta do zamieszkania?
N: Osobiście nie chciałbym tam mieszkać poprzez duże natężenie ruchu oraz sporą ilość graczy, ale jeśli ktoś szuka takiego miejsca do zamieszkania, to śmiało polecam.

I: Czy uważasz, że Garcia jest w stanie się rozwinąć i zostać bezpieczniejszą ulicą?
N: Tak, uważam, że Garcia może się rozwinąć i stać się znacznie bezpieczniejszą dzielnicą, lecz zależy to tylko i wyłącznie od graczy oraz ich sposobu jazdy.

I: Chciałbyś coś dodać od siebie na koniec wywiadu bądź kogoś pozdrowić?
N: Dodam tylko, że należy uważać podczas jazdy, aby uniknąć problemów. Z mojej strony to wszystko. Pozdrawiam całą organizację Inspektor Familia oraz frakcję San Andreas Medical Department!

Następny w kolejce jest @IXAL.

IuluXo0.png

I: @InspektorDzordzo | IX: @IXAL

I: Witam, z tej strony Starszy Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Jestem w trakcie tworzenia artykułu o dzielnicy Garcia, czy chciałby Pan odpowiedzieć na kilka pytań do sondy ulicznej?
IX: Witam, z tej strony pracownik San Andreas Road Assistance @IXAL. Chętnie odpowiem na pytania na temat dzielnicy Garcii.

I: Świetnie, w takim razie zacznijmy. Na początku opowiedz, proszę, co sądzisz na temat samej ulicy.
IX: Moim zdaniem to dzielnicy jak każda inna jest jedną, z głównych dzielnic miasta San Fierro więc dzieją się tam czasami różne rzeczy, ale to głównie jakieś pościgi czy coś w tym stylu, według mnie nie ma w niej nic niezwykłego.

IX: Tak często zdarza mi się przebywać w tej części miasta, ponieważ jak mówiłem, jest to jedna z głównych dzielnic San Fierro i nieraz podczas rozgrywki, chociażby przejechać.

IX: Raczej nie, jak mówiłem, jest to po prostu zwykła dzielnica.

IX: Nie, raczej nic bym nie zmienił.

IX: Jeżeli komuś nie przeszkadza codzienny odgłos syren policyjnych oraz w nocy dźwięki ścigających się samochodów to jak najbardziej polecam.

I: Czy uważasz, że Garcia jest w stanie się rozwinąć i zostać bezpieczniejszą ulicą?
IX: Wydaje mi się, że tak, lecz stać się bezpieczniejsza nie wiem, to już zależy od kierowców.

IX: Nie mam nic do dodania, pozdrawiam całą frakcję San Andreas Road Assistance oraz wszystkich znajomych z serwera.

Trzecim uczestnikiem sondy jest @InspektorMario69.

IuluXo0.png

I: @InspektorDzordzo | M: @InspektorMario69

M: Witam, z tej strony @InspektorMario69. Bardzo chętnie odpowiem na twoje pytania.

M: Sądzę, że ta ulica mogłaby się nadawać idealnie na strefę DM ze względu na akcje, które się tam odbywają, czy to będąc świadkiem takich zdarzeń, czy oglądając różne akcje osób na social mediach np. Tiktoku.

M: Nie przebywam na niej zbyt często, gdyż bardziej skupiam się na pracach dorywczych i głównie jeżdżę po terenie Los Santos i Las Venturas.

M: Szczerze mówiąc osobiście, doświadczyłem parę razy akcji jak tarany, pościgi czy skoki, ale nie było ich za dużo. Sam kiedyś na tej ulicy staranowałem jedną osobę, za co dostałem prawko.

M: Według mnie nie ma co zmieniać na tej dzielnicy. Niektóre osoby by napisały, że, można by było więcej kontroli prędkości, fotoradarów i tym podobne, lecz po co komu życie utrudniać? Jedyne co można zmienić to usunąć ten próg zwalniający.

M: Poleciłbym dla odwalaczy, z wiadomych powodów.

M: Uważam, że jest w stanie się rozwinąć, ale na pewno niebezpieczniejsza, gdyż zauważam coraz więcej odwalaczy.

I: Chciałbyś coś dodać od siebie na koniec wywiadu bądź kogoś pozdrowić?
M: Dodam tylko, że nie odwalajcie tak dużo, szkoda prawka. Pozdrawiam organizację Inspektor Familia i organizację Ekipa Dyszla.

Ostatnią osobą uczestniczącą w sondzie jest @InspektorKnucik.

IuluXo0.png

I: @InspektorDzordzo | K: @InspektorKnucik

K: Witam serdecznie. Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania na, które będę tylko w stanie.

K: Sama część miasta jest sercem miasta San Fierro. Swego czasu miałem okazję tam mieszkać i nie można było narzekać na nudę, ciągle się coś działo, jak nie syreny policyjne to wypadki. Jako iż cenię sobie spokój, to nie chciałbym się tam przeprowadzić z powrotem, aczkolwiek jeśli chodzi o, architekturę Garcii to uważam, iż ma swój klimat i trafia w moje gusta.

K: To zależy, na chwilę obecną mieszkam w Las Venturas, więc kawałek jest, ale jeśli już udaje się do centrum stanu, czyli właśnie San Fierro to praktycznie zawsze zahaczę o dzielnicę.

K: Owszem, a trochę tego było. Zatrzymania, pościgi, częste pomiary prędkości, protesty, latające sweepery przy wyjeździe z pracy, ludzie przejeżdżający 250 km/h przez parking przy boisku w celu uniknięcia fotoradaru, a raz nawet byłem świadkiem lądowania tam samolotu Dodo.

K: Prócz tego, że poprawiłbym tam sytuację mieszkaniową, myślę, że nie, ma ona swój urok, a często wynikają tam śmieszne sytuacje.

K: Głównie ludziom, którym nie przeszkadza hałas i lubią być w samym sercu akcji.

K: Uważam, że więcej fotoradarów i progów zwalniających poprawiłoby właśnie bezpieczeństwo głównie na skrzyżowaniach, jak i na ulicy w stronę spawna. Aczkolwiek sam bym w to nie ingerował z racji na swoją duszę urok i unikalność.

K: Dla czytelników uważajcie na wcześniej wspomniane pomiary prędkości i na inne samochody na skrzyżowaniach. Pozdrawiam całą organizację Inspektor Familia, naszych przyjaciół i nieprzyjaciół, ekipę SWAT, całą frakcję San Andreas Fire Department oraz svmirra aka @czarnydzony!

R2B3Iwf.png

Daliśmy możliwość wypowiedzieć się wszystkim uczestnikom sondy ulicznej. Czas na podsumowanie.

Z przeprowadzonej sondy ulicznej można wywnioskować, że zdania graczy ProjectRPG są jednoznaczne. Dzielnica Garcia, uważana jest za jedną z najbezpieczniejszych części stanu San Andreas. Gracze doświadczali tam od strajków, po groźne wypadki.

8EV2bjJ.png

Co Ty uważasz o tej dzielnicy? Zapraszam do wypowiedzi pod artykułem, jak i do zapoznania się z innymi artykułami Redakcji Prasowej Project News!

cSH90AO.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

rdcZyds.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kierownikk
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.