Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Amiczek

Avizo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MXBW123
Nick(i) oskarżonego(/ych): Amiczek
Powód skargi:  Nadana Kara , brak wiedzy 
Data zdarzenia:  10 Sierpnia 2025, 01:38
Dowody:

[2025-08-10 01:35:02] [Output] : G> Avizo<3: wy wiecie ĹĽe sÄ… wyroby z Fiuta ?
[2025-08-10 01:35:10] [Output] : G> Avizo<3: kompoty itp

[2025-08-10 01:41:06] [Output] : << [19] Amiczek: Dokładnie, jest to całkiem obrzydliwe dla innych graczy.

[2025-08-10 01:40:14] [Output] : << [19] Amiczek: Pisałeś o męskim przyrodzeniu, wcześniej słowo na h*

Opis sytuacji: Witam została mi nadana kara przez Moderatora Amiczek ponieważ uważał że słowo * fiut * miało wzbudzić u innych graczy dyskomfort i urazę czy coś w tym stylu (czego nie miałem na myśli ) nawet po zwróceniu mu uwagi w reporcie żeby dowiedział się dokładnie co to jest to po prostu to zignorował i dał mi ostrzenie i miał wywalone . rozumiem żeby jeszcze wyzywał gracza od takiego określenia czy coś tego rodzaju lub pisał o przyrodzeniu * w tym kontekście czego nie robiłem + do tego chciał mi wmówić, że napisałem określenie męskiego przyrodzenia które jest bardziej obraźliwe zaczynające się na literę Ch.

Dołączam do tego co to jest wyrób z *fiuta* 

https://pl.wikipedia.org/wiki/Fiut_(syrop)

Edytowane przez Avizo<3

Witaj,

Nie zostałeś ukarany tylko za to słowo, lecz tutaj oczywiście też się odniosę. To, że miałeś na myśli co innego nie równa się z tym, że inni odebrali to inaczej. Nie będę omijać takich słów ze względu na to, że znaczy również coś innego. W logach sobie możesz znaleźć również słowo dzięki któremu również zadecydowałem by dać Ci mute.

• Super 3

2 minuty temu, Amiczek napisał:

Witaj,

Nie zostałeś ukarany tylko za to słowo, lecz tutaj oczywiście też się odniosę. To, że miałeś na myśli co innego nie równa się z tym, że inni odebrali to inaczej. Nie będę omijać takich słów ze względu na to, że znaczy również coś innego. W logach sobie możesz znaleźć również słowo dzięki któremu również zadecydowałem by dać Ci mute.

No dobrze co takiego napisałem  drastycznego że dostałem bk za to , bo takiego loga nie  zauważyłem lub według mnie nie jest aż tak drastyczny lub uraźliwy w stosunku do czegoś lub kogoś  a na czymś się musisz opierać żeby dać mi  mute .

• Haha 1

2025-08-10 01:20:34 Avizo<3 hujadnaje są gdzieś w środku polski

2025-08-09 14:01:51 Avizo<3 Muszę kupić pedały do roweru bo się rozwaliły

2025-08-10 01:35:01 Avizo<3 wy wiecie że są wyroby z Fiuta ?

2025-08-10 01:33:15 Avizo<3 Amiczek to lubi białe mleczko d-_-b

Wszędzie próbujesz przemycić jakieś niecenzuralne słowo/domysły, tak, jakbyś czerpał z tego jakąś satysfakcje. Zdecydowanie przerwa od czatu zrobi Ci dobrze. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.