Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na wminzok.

*TiGeR*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: *TiGeR*
Nick(i) oskarżonego(/ych):  wminzok
Powód skargi:  Zbyt długie oczekiwanie na odpowiedź w apelacji. 
Data zdarzenia:  Od 24 CZERWCA. 
Dowody: 

Opis sytuacji:  24 Czerwca dostałem bana, według mnie niesłusznego. Po czym czekam na odpowiedź w apelacji już półtora miesiąca co jest według mnie śmieszne oraz mało profesjonalnie. Skoro dajesz bana to wiesz za co, transakcja była uczciwa i nie widzę w niej problemu. Skoro wy wydzicie to powiedzcie mi jaki problem. A nie dajecie bana i mam czekać teraz niewiadomo ile na odpowiedź. Pierw banujecie a później myślicie za co ? 

• Super 8
  • Haha 4

Siemka, apelacja w dalszym momencie czeka na rozpatrzenie jej przez osoby z ARCON, a czas oczekiwania już kompletnie nie zależy odemnie. Przy takowych transakcjach gdzie łączna suma przekracza kilka kk potrzebna jest dokładniejsza weryfikacja przez osoby postawione z najwyższą rangą. Ile jeszcze poczekasz, miesiąc? dwa? a może nawet trzy, to juz kompletnie nie jest uzależnione od mojej osoby.
Życzę miłego dnia oraz udanych wakacji :3 Proszę uzbroić się w cierpliwość

• Super 11

To idąc Twoim tokiem rozumowania nadajesz bana a sam nie wiesz dokładnie za co, pierw się doinformuj u ARCON a później banuj. Ty se oczekuj na odpowiedź pół roku i jak będziesz wiedział za co to banuj. Życze niemiłego dnia oraz nieudanych wakacji. 

• Super 4
  • Haha 13
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.