Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z golon

InspektorDzordzo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

qdJVy6U.png

zFnyUPg.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Starszy Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News! Dzisiaj przybywam do was z wywiadem, którego udzielił @golon. Dowiecie się, w jaki sposób natrafił na platformę Multi Theft Auto, oraz czym zajmuje się we frakcji San Andreas Fire Department i wiele więcej! Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania.

f7peU23.png

I: @InspektorDzordzo | g: @golon

I: Witam, z tej strony Starszy Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News, czy jesteś chętny udzielić wywiadu?
g: Witam, z tej strony @golon. Jasna sprawa!

I: Świetnie, w takim razie przedstaw się czytelnikom, aby mogli Cię lepiej poznać.
g: Jestem Szymon, mam 17 lat i mieszkam na mazurskiej wsi. Dużo czasu spędzam nad jeziorami, rzecz jasna, gdy pogoda sprzyja. Na ogół interesuję się wszelkimi rodzajami sportów; siatkówką, piłką nożną, bieganiem, biorę też udział w zawodach biegowych, czasami lubię zagrać w piłkę ręczną, a także skokami narciarskimi. Lubię też grać w szachy, niektórzy traktują to jako sport. Co do piłki nożnej to myślę, że jest to mój ulubiony, od pewnego czasu gram w moim lokalnym klubie, a wcześniej tylko kibicowałem, więc mogę powiedzieć, że się spełniłem.

I: W jaki sposób trafiłeś na platformę Multi Theft Auto, jak i serwer ProjectRPG?
g: Styczność z MTA miałem pierwszy raz, gdy oglądałem, jak mój starszy brat sobie grał, po tym sam spróbowałem. Pierwszym serwerem był PyLife, którego wspominam ciepło. Później z przerwami obijałem się po różnych serwerach wraz ze znajomymi. ProjectRPG odkryłem jakoś 2-3 lata temu, jedyne co z tego pamiętam to to, że miałem Fortune, nic więcej. Regularnie grać zacząłem od grudnia 2024 i pogrywam do tej pory.

B5EDIoJ.gif

I: Skąd pomysł na nick?
g: Wymyślił mi go mój brat, gdy miałem jakoś 7 lat i myśleliśmy jaki nick ustawić do Minecrafta i zostało do tej pory. To jest już więcej niż nick, mogę rzec.

I: Jak wyglądały twoje początki na serwerze?
g: Niekoniecznie pamiętam, jak już wspomniałem. Nie jestem pewny, ale chyba prowadziłem wtedy biznes autobusowy, używając z kolegą Moonbeamów. Po powrocie w grudniu zacząłem wraz z @popek_monster, którego, z tego miejsca pozdrawiam, grać częściej i w styczniu tego roku dołączyłem wraz z nim do SAFD.

I: Znajdujesz się we frakcji San Andreas Fire Department na stopniu Senior Engineer, opowiedz, proszę, jakie są twoje główne zajęcia na tym stanowisku.
g: Jeżeli chodzi o frakcję to obowiązków nieco mam, głównym, oprócz standardowych zadań strażaków, jest szkolenie kadetów, co idzie mi raczej sprawnie, w dużej mierze też dlatego, że trafiałem na osoby głodne wiedzy, co ułatwiało mi o wiele pracę. Poza szkoleniami udzielam się w Newsroom jako reporter, tworzę artykuły i pomagam w przygotowywaniu większych projektów, a od niedawna prowadzę transmisje na żywo. Na tym moje obowiązki się nie kończą, ponieważ poza szkoleniami dla nowych kadetów, uczę też w grupie USAR, a za niedługo również w grupie wodnej WRTF. Na nudę narzekać nie mogę.

a3SJS1Q.png

I: Znajdujesz się w organizacji Kotłownia, jakie odczucia masz co do niej?
g: Spokojna organizacja, przyjemni ludzie.

I: Czy jesteś zadowolony z dotychczasowego zgromadzonego majątku na serwerze i czy jest jakiś najważniejszy pojazd w twojej kolekcji dla Ciebie?
g: Moim ukochanym pojazdem, co już niektórzy mogli, zauważyć jest dopieszczona do granic możliwości Manana, niedawno dołączyła do niej druga w wyścigowej wersji. Co do reszty majątku to jest on przyjemny, mam elegancki dom niedaleko remizy strażackiej i kilka innych furek.

nND91uk.gif

I: Opowiedz, proszę, czy jesteś usatysfakcjonowany z dotychczasowych osiągnięć na serwerze?
g: Tak, zdecydowanie. Dotarłem, tam, gdzie chciałem dotrzeć, zdobyłem doświadczenie we frakcji i poznałem tam ciekawych ludzi.

I: Dotarliśmy do końca wywiadu, czy chciałbyś coś dodać od siebie na koniec lub kogoś pozdrowić?
g: Pozdrawiam serdecznie frakcję SAFD, a w szczególności osoby tworzące grono Newsroom.

IuluXo0.png

Dziękuje wszystkim wytrwałym, za przeczytanie wywiadu. Jak można zauważyć @golon, posiada ciekawą historię związaną z serwerem ProjectRPG. Zachęcam was do śledzenia artykułów wypuszczanych przez Redakcję Project News!

cSH90AO.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
xRepIhM.pngrdcZyds.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.