Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Szender

alanisko67
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kubawalkosz
Nick(i) oskarżonego(/ych): Szender
Powód skargi: Dostałem muta za nic.
Data zdarzenia: 05.08.2025 9.30
Dowody:  image.thumb.png.b678d470d181ea44804ff3ae4c799cee.png [2025-08-06 09:14:30] [Output] : (40) Vortex*Kuba: psie\
Opis sytuacji: Jestem sobie na dm. Po czym zabija mnie gracz i ja mu napisałem ze *psie* nic dalej moim zdaniem powinno być ostrzeżenie nie mut jeśli tak dalej będzie to ten serwer upadnie gdyż nikomu nie chce się grać za to że może zastosować wobec gracza np. kicka warn czy tego typu rzeczy jak na innym serwerze a tu od razu mut weź się ogarnij szender bo jak ja zgłaszałem coś to nie dałes muta tylko ostrzeżenie wiec
proszę o zdjęcie mi tej kary 

Edytowane przez Vortex*Kuba
  • Haha 29
  • WOW! 1

Witam serdecznie.

W przypadku gdy widzę, że ktoś obraża innych graczy nie mam obowiązku nadawania warna. U Ciebie dodatkowym czynnikiem decydującym o nadaniu kary był fakt, że 4 dni wcześniej miałeś już mute za prowokacyjne treści w stosunku do innych osób. (też ode mnie btw.)
Po nadaniu kary mute zacząłeś wysyłać raporty za co i dlaczego dostałeś karę co wyjaśniłem Ci w wiadomościach prywatnych. Sam w jednym z nich przyznałeś, że wiesz, że to co napisałeś jest obrazą więc moim zdaniem kara została nadana słusznie.
W przypadku o którym mówisz gdzie ty kogoś zgłosiłeś - gracz ten nie posiadał na swoim koncie absolutnie żadnych kar dlatego otrzymał on początkowo ostrzeżenie.
Mam nadzieję, że wyjaśniłem temat i oczekuję na wypowiedź oraz decyzję Administracji RCON.

• Super 15
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.