Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Roxiastyy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Roxiastyy
Nick(i) oskarżonego(/ych): Roczki
Powód skargi: naduzycie rangi 
Data zdarzenia: 03.08.2025
Dowody: w logach napewno to macie bo ss nie zrobilem 
Opis sytuacji:  Zaczelo sie tak ze jestem na gorniku i widze YoungTramdolka czy jak zwal i dla beczki nie by mu zrobic przykrosc czy cos zmienilem lekko nick na ``YoungPindolek,, przez co przepraszam najmocniej nie kazdego smieszy tak typ humoru ktory jest dosc specyficzny bo ogolnie zmieniam jakby kazdemu nick wedlug mnie nie byla to prowokacja i nawet jesli mam miec kare to na 1 dzien lub zwykle ostrzezenie i dopiero mute. I chyba moge dac se spokoj z frakcja satc do ktorej sie nie dostane przez glupote ale moze uda mi sie ta apelka dostac umute gdyz mta ogolnie opiera sie na pisaniu i no troche nie da sie grac bez tego i naprawde bardzo przepraszam 😆Ale czy to jest prowokacja ? no chyba nie wydaje mi sie prowokacja bardziej by bylo jakbym mu ciagle to pisal czy cos a ja tylko raz mu tak napisalem i dostalem z automatu mute na az 4 dni co jest absurdem niby sa pogloski ze amdinistrator jakim jest roczki daje mute na lewo i prawo naduzywajac swojej mocy np bo zly dzien czy cos 

2 minuty temu, Roxiastyy napisał:

Login: Roxiastyy
Nick(i) oskarżonego(/ych): Roczki
Powód skargi: naduzycie rangi 
Data zdarzenia: 03.08.2025
Dowody: w logach napewno to macie bo ss nie zrobilem 
Opis sytuacji:  Zaczelo sie tak ze jestem na gorniku i widze YoungTramdolka czy jak zwal i dla beczki nie by mu zrobic przykrosc czy cos zmienilem lekko nick na ``YoungPindolek,, przez co przepraszam najmocniej nie kazdego smieszy tak typ humoru ktory jest dosc specyficzny bo ogolnie zmieniam jakby kazdemu nick wedlug mnie nie byla to prowokacja i nawet jesli mam miec kare to na 1 dzien lub zwykle ostrzezenie i dopiero mute. I chyba moge dac se spokoj z frakcja satc do ktorej sie nie dostane przez glupote ale moze uda mi sie ta apelka dostac umute gdyz mta ogolnie opiera sie na pisaniu i no troche nie da sie grac bez tego i naprawde bardzo przepraszam 😆Ale czy to jest prowokacja ? no chyba nie wydaje mi sie prowokacja bardziej by bylo jakbym mu ciagle to pisal czy cos a ja tylko raz mu tak napisalem i dostalem z automatu mute na az 4 dni co jest absurdem niby sa pogloski ze amdinistrator jakim jest roczki daje mute na lewo i prawo naduzywajac swojej mocy np bo zly dzien czy cos 

Screenshot_20250803_225827_Chrome.webp

Witam, zacznę od tego, że dostałeś karę aż na 4 dni, bo tydzień wcześniej skończyło Ci się wcześniejsze, 2 dniowe mute. Przez to, że przerwa między karami była krótka, twoje obecne mute jest dłuższe. Jeśli chodzi o samą słuszność kary sam napisałeś, że Twoja wypowiedź nie każdemu musi się spodobać. Gracz, któremu dla żartu przekręciłeś nick, zgłosił sprawę. Dlatego dostałeś mute.

8 minut temu, Roczki napisał:

Witam, zacznę od tego, że dostałeś karę aż na 4 dni, bo tydzień wcześniej skończyło Ci się wcześniejsze, 2 dniowe mute. Przez to, że przerwa między karami była krótka, twoje obecne mute jest dłuższe. Jeśli chodzi o samą słuszność kary sam napisałeś, że Twoja wypowiedź nie każdemu musi się spodobać. Gracz, któremu dla żartu przekręciłeś nick, zgłosił sprawę. Dlatego dostałeś mute.

Napisalem do dreamera no i musze przyznac ci racje bo dostalem wlasnie nie dawno tego mute w krotkim czasie i wy na podstawie tego skalujecie dlugosc kary a co do drugiego to no wali lekka hipokryzja   ty po prostu wykonujesz swoja jakby posade a ja po prostu z powodu takiego ze chcialem do satc chcialem szybko wyjasnic to ta skarga nie myslac o drugiej stronie zxa co przepraszam ❤️ 

i w sumie bedac w skorze tramdolka sam bym zglosil jako wielki donosiciel tego servera heh 

milego wieczoru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.