Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Martin*

Bartosz-pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Bartosz-pl
Nick(i) oskarżonego(/ych): Martin*
Powód skargi: Nadanie mi ostrzeżenie.
Data zdarzenia: 03.08.2025r. | 18:04
Dowody: https://gyazo.com/4432da451b3204c3cc3eedcd3572bf96
https://gyazo.com/572ba0cf14345ece3d61572f657d4678
Opis sytuacji: Nadano mi ostrzeżenie, że niby złamałem punkt §oraz za niby 

Powód ostrzeżenia:

Informacja dla użytkownika

§ 4
Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku. W poście powinny znajdować się jedynie sugestie co do propozycji. Zakazuje się tym samym pisania odpowiedzi wyrażających aprobatę/dezaprobatę (np. "na tak"/"na nie").

• Haha 8
  • WOW! 1

39 minut temu, Bartosz-pl napisał:

Problem, że nie napisałem np. na tak / na nie 

"Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku. W poście powinny znajdować się jedynie sugestie co do propozycji."

Twoja wypowiedź nie wnosiła niczego do propozycji, a była jedynie zbędną odpowiedzią na wypowiedź innego gracza. Cytując twoją wypowiedź "Sam nie jesteś tutaj. Może niektórzy chcą zwierzęta na serwer." - skoro gracze chcą zwierzęta na serwer, to od wyrażenia swojej opinii mają ankietę. Ty natomiast mogłeś zgłosić zawartość gracza, któremu odpowiadałeś, bo on również otrzymał punkty.

• Super 5

W dniu 3.08.2025 o 22:20, Martin* napisał:

"Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku. W poście powinny znajdować się jedynie sugestie co do propozycji."

Twoja wypowiedź nie wnosiła niczego do propozycji, a była jedynie zbędną odpowiedzią na wypowiedź innego gracza. Cytując twoją wypowiedź "Sam nie jesteś tutaj. Może niektórzy chcą zwierzęta na serwer." - skoro gracze chcą zwierzęta na serwer, to od wyrażenia swojej opinii mają ankietę. Ty natomiast mogłeś zgłosić zawartość gracza, któremu odpowiadałeś, bo on również otrzymał punkty.

To wytłumacz, dlaczego tak późno się Budzisz z tym?

• WOW! 1

Zostałeś ukarany po pięciu dniach. Nie jest to "późno" - zwłaszcza, że mamy pewne widełki czasowe i jasne wytyczne dotyczące nakładania kar, a ty w ramach tego jak najbardziej się kwalifikowałeś. Administracja czasami nie jest w stanie wychwycić wszystkiego od razu, zwłaszcza, że w dniu nadania Ci ostrzeżenia dołączyłem do moderacji działu, więc skład ten był wcześniej okrojony. Zapoznaj się raz jeszcze z regulaminem działu, aby do takich sytuacji, czyli jego łamania po prostu nie dochodziło. 

Edytowane przez Martin*
  • Super 6
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.