Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na kapi_3321

MakoM4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 87550
Login: MakoM4
Nick oskarżonego: kapi_3321
Powód skargi: Pomawianie graczy 
Data zdarzenia: 30.07.2025
Dowody:  Screenshot
Opis sytuacji: Sytuacja zaczęła się  w grze w sytuacji kiedy spotkałem gracza i w żartobliwy sposób nazwałem go "psem" wówczas nie zdawałem sobie z tego sprawy że gracz nie ma na tyle dystansu do siebie że napisze na mnie skargę na forum następnego dnia gdy zobaczyłem tą skargę byłem bardzo zdziwiony ale również zdenerwowany pod wpływem emocji napisałem do gracza we wiadomości prywatnej "hahaha ale mi kare dali musisz być gnębiony w szkole" w kontekście chodziło że że jego starania dały tak naprawdę nie wiele i podsunąłem myśl że musi być prześladowany w szkole przez rówieśników co po przemyśleniu mogłem sobie darować i potem myślałem że sprawa skończona .Leczy gdy dziś wszedłem na forum zobaczyłem drugą skargę od gracza gdzie pomawia mnie że rzekomo go obrażam nie napisałem tam nic czym mogłem urazić gracza i dlatego wnioskuję o ukraranie gracza w jakiś sposób lub nałożyć na niego ostrzeżenie Pozdrawiam serdecznie . Ps graczu  polecam nabrać większego dystansu do siebie i zająć się własną grą i własnymi sprawami zamians pisać skargi na forum na połowę serwera 🙂pozdrawiam.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: (poinformowanie pingiem) @kapi_3321349801448_Zrzutekranu2025-07-31124606.thumb.png.c820c6dc97aa593cc56a5542dc8a4f43.png

a i jeszcze zapominałem dodać że zostałem nie słusznie ukarany przez pana moderatora 

Edytowane przez MakoM4
  • Super 1
  • Haha 5

wyzwałem go? bo nie rozumiem nie napisałem nic co mogło by go obrazić dostałem kare bo jakiś gościu stwierdził że go obraziłem nienormalne chcesz dowody masz dowód w postaci zdjęcia nie obraziłem go on sam to sobie wymyślił chyba że obraza dla ciebie jest to że napisałem że musi być gnębiony xdd 

Edytowane przez MakoM4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.