Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Organizacja Immortal Dynasty

InspektorDzordzo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

38uA9An.png

zFnyUPg.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Reporter @InspektorDzordzo, a w dzisiejszym artykule opowiem wam co nieco o organizacji Immortal Dynasty! Dowiecie się, gdzie organizacja obecnie posiada bazę, skąd pomysł na nazwę, jak i jej założenie oraz wiele więcej! Bez zbędnego przedłużania zapraszam do czytania.

uWLg9l7.png

Na samym początku opowiem wam co nieco o samym założeniu organizacji Immortal Dynasty. Wniosek o założenie stowarzyszenia pojawił się na forum 17 stycznia 2025 roku. Sama prośba o utworzenie Immortal Dynasty została zatwierdzona 8 dni później i w ten sam dzień  @snack. wraz z @Kugi, @Mr.Maklo, @Sn0rlax, @MING i @xearski stali się pierwszymi członkami organizacji Immortal Dynasty. Na dzisiejszy dzień zgodnie z danymi z forum, organizacja liczy ponad trzydzieści dziewięć osób, więc nie jest to mała liczba. Na chwilę obecną organizacja posiada główną bazę w mieście Los Santos, na dzielnicy Market. Zgodnie z informacją od lidera @MING, baza została zakupiona za cenę 500,000$. To właśnie tam członkowie odstawiają pojazdy, organizują przeróżne wydarzenia czy mile spędzają czas. Jak można zauważyć na zdjęciach przedstawionych poniżej, organizacja posiada różnorodną flotę pojazdów, zaczynających się od modeli sportowych zaliczających się pod to Sultany czy Jestery, przechodzących po samochody terenowe takie jak Mesa i Landstalker, lowridera Blade, kończąc na pojazdach miastowych, czyli Feltzer lub Admiral. Warto wspomnieć również o kamperze, czyli Journeyu. To koniec na temat samego dobytku Immortal Dynasty, zapraszam do wywiadów z V-liderem @Kugi, menadżerem @deftones i dwoma członkami organizacji, arcymistrzem wyścigów @urviS.ggmistrzem wyścigów @boobiesmmm.

z3iLgOP.gif

f7peU23.png

I: @InspektorDzordzo | K: @Kugi

I: Witam, Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Czy masz chwilę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
K: Witam, z tej strony @Kugi. Oczywiście, że tak!

I: Super, a więc na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
K: Mam na imię Jakub, mam skończone 23 lata i na co dzień studiuję na Politechnice Świętokrzyskiej kierunek Inżynieria Środków Transportu o specjalizacji Logistyka i Spedycja. Moimi zainteresowaniami są piłka nożna, motoryzacja, programowanie oraz słuchanie bardzo dużej ilości muzyki. W dziedzinie sportu jestem sędzią piłki nożnej w niższych szczeblach rozgrywkowych (wojewódzkich). Dodatkowo pracuję bardziej stale w firmie zajmującą się ochroną obiektów prywatnych i budowlanych w formie zdalnej.

I: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
K: Na serwer ProjectRPG trafiłem poprzez szukanie serwera na dobrym poziomie po przerwie od MTA, która trwała około 2 lata. Dodatkowo po znalezieniu serwera okazało się, że V-Lider @snack. na nim już grał jakiś czas temu. Wprowadził nas w rozgrywkę w roku 2023. Graliśmy około 6 miesięcy, a następnie zrobiliśmy przerwę na kolejne pół roku. Od sierpnia 2024 roku zaczęliśmy grać stale i tak to trwa do aktualnego momentu.

I: Przejdźmy zatem do pytań związanych z organizacją Immortal Dynasty. Jakie są Twoje główne obowiązki w roli V-Lidera?
K: Moimi głównymi zadaniami w organizacji Immortal Dynasty jest wspólne podejmowanie decyzji w naszych strukturach oraz koordynacja niższych rang zarządowych, oraz zespołu osób funkcyjnych. Ponadto zajmuję się naszym serwerem Discord poprzez programowanie BOT-a, który w pełni automatyzuje procesy zachodzące na nim. Zajmuję się aktualizacjami z nim związanymi oraz działami takimi jak zmiany w składzie ekipy, podsumowania, powroty do organizacji oraz rozpatrywaniem propozycji dotyczących organizacji. Jak każdy członek zarządu sprawuję pieczę nad rekrutowaniem kandydatów do organizacji oraz dbam o reklamę na serwerze i forum. W ostatnim czasie założyłem tik toka, który również ma mieć za zadanie zrobienie kolejnego kroku w celu rozwoju organizacji.

I: Poza organizacją jesteś w jakiejś frakcji lub biznesie? Jeśli tak, chciałbyś opowiedzieć o tym coś więcej?
K: Tak, jestem w radiu ProjectFM na randze prezenter. Do radia dołączyłem na początku tego roku. Awansowałem z czasem do rangi młodszego radiowca (2 rangi wyższa niż aktualna) robiąc dużą ilość godzin na antenie oraz prowadząc eventy serwerowe np. walentynki. Odszedłem ze względu braku czasu w okolicach kwietnia i wróciłem około 1,5 tygodnia temu. Aktualnie bardzo dobrze odnajduję się wśród osób, z którymi wcześniej nie pracowałem w tym biznesie. Jest to bardzo zgrana ekipa z bardzo pozytywną atmosferą. Cieszę się, że mogę być jej częścią.

I: Dziękuję za rozmowę! Chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Dziękuję za rozmowę również! Chciałbym pozdrowić cały biznes radia ProjectFM oraz Redakcję Project News.

IuluXo0.png

I: @InspektorDzordzo | D: @deftones

I: Witam, Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Czy masz chwilę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
D: Witam, z tej strony @deftones. Jasne, cała przyjemność po mojej stronie. Chętnie udzielę odpowiedzi na kilka pytań.

I: Super, a więc na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
D: Mam 25 lat i pochodzę z województwa podkarpackiego. Interesuję się motoryzacją, sportem i nowinkami technologicznymi. Zamiłowanie do gier również leży w kręgu mojej szerokiej gamy zainteresowań.

I: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
D: Moja przygoda w MTA San Andreas zaczęła się w 2011 roku. Grywało się głównie na większych serwerach i z dużymi przerwami. Sama gra dobiegła końca w 2018 roku, jednak po latach, a konkretnie we wrześniu ubiegłego roku, nudząc się i szukając powrotu do korzeni, w oko wpadł mi właśnie ProjectRPG z wielu serwerów, które wówczas widniały na liście. Styl graficzny interfejsu konkurencyjnego serwera mi nie odpowiadał, dlatego cała moja uwaga przeszła właśnie na Project. Przyznam, że świetnie się tu bawię i patrząc na to, że ostatnio wybił mi pierwszy tysiąc godzin, nie zamierzam rezygnować z dalszej rozgrywki.

I: Przejdźmy zatem do pytań związanych z organizacją Immortal Dynasty. Jakie są Twoje główne obowiązki w roli Menadżera?
D: Jako Menadżer, do moich zadań należy werbowanie do organizacji, opieka nad działem naszej organizacji na forum, pilnowanie porządku na czatach organizacyjnych na Discordzie, prowadzenie ewidencji przypisanych pojazdów i wpłacanych składek na konto organizacyjne i ogólna kontrola stanu aut na bazie. Czynnie biorę udział w naradach Zarządu mających na celu podnieść poziom naszej organizacji, tym samym wspólnie i aktywnie współpracujemy. Staram się być wsparciem dla członków Immortal Dynasty i służę pomocną dłonią. Jestem też przy eventach organizowanych przez nas i wraz z Liderem i V-Liderami, kontroluję ich przebieg.

I: Poza organizacją jesteś w jakiejś frakcji lub biznesie czy wolisz grać solo?
D: Moja przygoda z jedyną dotąd frakcją na tym serwerze zakończyła się na stanowisku Adepta w grudniu ubiegłego roku. Była to frakcja San Andreas Road Assistance i miło wspominam ten czas. Być może w przyszłości będzie dane mi spróbować sił w innej frakcji. Na razie wolę grać solo, choć zastanawiam się nad jednym z serwerowych biznesów, ale jak na razie, to czekam na rekrutację.

I: Dziękuję za rozmowę! Chciałbyś kogoś pozdrowić?
D: Również dziękuję za rozmowę i możliwość wzięcia udziału w tym wywiadzie. Chcę serdecznie pozdrowić każdego członka z osobna Immortal Dynasty i Zarząd: Lidera @MING, V-Lidera @Kugi oraz V-Lidera @snack.. Dodatkowo pozdrowienia lecą do @Vasdal @avrilex @bryndalek oraz Ciebie i całej redakcji Project News!

IuluXo0.png

I: @InspektorDzordzo  |  U: @urviS.gg

I: Witam, Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Czy masz chwilę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
U: Witam wszystkich, z tej strony @urviS.gg. Z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu!

U: Znacie mnie pod pseudonimem @urviS.gg, w realnym życiu nazywam się Konrad. We wrześniu kończę 20 lat oraz na co dzień pracuje w firmie budowlanej. Mój skończony zawód to kucharz, lecz nigdy nie ciągnęło mnie, w stronę kuchni dlatego wybrałem życie budowlańca, jestem osobą, można powiedzieć opanowaną, skrytą, pracowitą oraz szczerą. W tygodniu pracuje w systemie delegacyjnym w Trójmieście dokładniej Gdańsk, lecz w weekendy przyjeżdżam do domu rodzinnego w województwie warmińsko-mazurskim sąsiadując z Federacją Rosyjską.

I: Masz jakieś zainteresowania lub hobby?
U: Jednym z moich zainteresowań jest majsterkowanie przy urządzeniach elektronicznych. Hobbystycznie latam dronami DJI, sam posiadam jednego na stanie, którym w wolnej chwili latam.

I: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
U: Konto utworzyłem 9 września 2021 roku, lecz wtedy miałem słaby sprzęt, by grać na takich dużych serwerach. Po skończeniu 18 roku życia zacząłem pracować, po czym kupiłem swój pierwszy komputer. Z początku grałem na konkurencyjnym serwerze, gdzie posiadałem bardzo spory majątek, po prostu znudził mi się i chciałem czegoś nowego i o to cała geneza dołączenia na ProjectRPG.

I: Jak długo jesteś w organizacji Immortal Dynasty?
U: Do organizacji dołączyłem 4 maja 2025 roku.

I: Co sądzisz o obecnym zarządzie w organizacji Immortal Dynasty?
U: Co sądzę o zarządzie? Jedna z lepszych zgranych ekip, które dotychczas widziałem. Nie ma problemu, którego by nie rozwiązali. Jednym z największych atutów jest ich otwartość na pomysły samych członków ekipy, każda propozycje dotycząca serwera, również serwera discord, jak i forum dokładnie każdy z nich przegląda i analizuje. Pomocni ludzie o każdej porze, za co ich bardzo szanuje.

I: Dziękuję za rozmowę! Czy chciałbyś dodać coś od siebie na koniec lub kogoś pozdrowić?
U: Pozdrawiam całą naszą organizację Immortal Dynasty oraz zapraszam do dołączenia. Zapomniałbym... @deftones pozdrawiam i kocham Cię.

IuluXo0.png

I: @InspektorDzordzo  | b: @boobiesmmm

I: Witam, Reporter @InspektorDzordzo z Redakcji Prasowej Project News. Czy masz chwilę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
b:
Witam wszystkich, z tej strony @boobiesmmm. Z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu!

b: Najlepiej będzie, jak zacznę od mojego majątku. Portfolio jako były członek administracji serwerowej mam spore, prowadziłem na randze zastępcy biznes Racing Club, rozwijałem też karierę we frakcjach takich jak San Andreas Fire Department na randze szkoleniowca i San Andreas Police Department. Natomiast teraz to takie życie na urlopie pracuje w San Andreas Road Assistance i na serwerze już większość swojego czasu spędzam ze znajomymi.

I: Masz jakieś zainteresowania lub hobby?
b: Wolny czas zazwyczaj spędzam ze znajomymi, natomiast personalnie gram na gitarze i kocham kosza.

b: Serwer znalazłem sam, od dzieciaka grałem na platformie SAMP i MTA a na serwer dołączyłem w 2020 roku.

I: Jak długo jesteś w organizacji Immortal Dynasty?
b: W organizacji leci mi drugi miesiąc, natomiast bardzo cenię sobie swoje towarzystwo i byłem tylko w 3 organizacjach na serwerze. W każdej spędziłem dużo czasu i uważam, że tym razem też trafiłem na znakomite towarzystwo.

I: Co sądzisz o obecnym zarządzie w organizacji Immortal Dynasty?
b: Zarząd organizacji jest w porządku, są to dobrzy ludzie, a co najważniejsze proaktywnie działają nad rozwojem organizacji, cały czas są nowe pomysły, coś się dzieje, zmienia, nieustannie na lepsze.

I: Dziękuję za rozmowę! Chciałbyś kogoś pozdrowić?
b: Dziękuję serdecznie, z tego miejsca chciałbym pozdrowić mojego znajomego z organizacji @Kierownikk i oczywiście Ciebie @InspektorDzordzo.

IuluXo0.png

Dziękuje wszystkim za uwagę, mam nadzieję, że spodobał wam się mój artykuł na temat organizacji Immortal DynastyZachęcam gorąco do uważnego śledzenia materiałów wypuszczanych przez Redakcję Project News!

cSH90AO.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

xRepIhM.pngV4JYhVw.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 16

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.