Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z kontem.

XXX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wróciłem do grania na serwerze kilka dni temu. Dziś postanowiłem zakupić sobie Punkty Premium poprzez forum. Jak się okazało po fakcie, nie zwróciłem uwagi na to iż do konta na forum mam przypisane inne konto, niż to na którym gram aktualnie. (zapomniałem, że mam 2 konta - nawet nie wiedziałem o tym bo dwa konta są założone kilka lat temu i nie pamiętałem tego). Mianowicie pytanie jest takie - Czy mogę legalnie przerzucić sobie punkty premium (500) + gotówkę (8000$)? Bardziej zależy mi na punktach premium. Lub czy może mi ktoś pomóc w jakiś sposób, czy to przepadnie? 

Konto, z którego pisze i na którym mam punkty premium. ( te pomyłkowo dodane ) 
UID: 44421 
NICK: M!ksS

Konto na którym wróciłem do gry, wbiłem już sobie reputacje i regularnie na nim gram ( to na które chce odzyskać punkty premium )

UID: 8493
NICK: MiksS

Liczę na szybką pomoc. Z góry dziękuję! 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.