Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucony Wniosek o zdjęcie zakazu frakcyjnego szn3la

szn3la
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szn3la

Nick: szn3la

UID: 90734

Data dodania: 27.01.2025

Powód: @szn3la otrzymuje zakaz frakcyjny za świadome udostępnienie swojego konta innemu graczowi celem wyrabiania przez niego normy.

Coś od siebie: Witam minęło 183 dni od wpisania mnie na listę zakazu frakcyjnego CZF. Trochę czasu tego minęło i zrozumiałem że udostępnianie było głupotą, bardzo za takie zachowanie przepraszam. Myślę że taki czas wystarczył na przemyślenie mojego zachowania. Chciałbym przeprosić zarząd frakcji SATC . Chciałbym abym kiedyś dostał się do frakcji na tym serwerze, ponieważ jest to dobre urozmaicenie rozgrywki, chciałbym bardzo dostać na to szansę, i chciałbym zdobyć wszystkie osiągnięcia i jestem w stanie podjąć się kompletnego nadzoru podczas służby  Pozdrawiam:)

• Haha 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.