Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Suzannee

YoungLeosia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: neonik
Nick(i) oskarżonego(/ych): Suzannee
Powód skargi: bezpodstawna kara 
Data zdarzenia: 28.07.25
Dowody: dowodem jest moja kara na koncie
Opis sytuacji: Witam szanowną administracje przychodzę tutaj za sprawą nadanej mi kary która była w 100% nietrafna , powodem bana było rzekome bugowanie blipa z nagraniem dostarczonym do administracji  , lecz gdy napisałem apelacje nakładająca kare Suzannee oczywiscie nie raczyła pokazac nagrania bo nie wiem w jaki sposób mogłem bugowac blipa , w dodatku napisała poniżej że z nagrania można zrozumieć że próbowałem  zbugować blipa , to jak wkoncu bugowałem tego blipa czy próbowałem bugować , jeżeli rozumuje to tak jak to rozumuje to kare dostałem za czyn niedokonany tyle odemnie dziekuje i pozdrawiam ❤️.

W skardze mamy pewien problem: doszukiwanie się błędu przeze mnie popełnianego tylko przez łapanie za słowa.

Swoje obowiązki wykonałam poprawnie, karę nadałam również dobrze, dowodów nie mam obowiązku pokazywać, a wręcz nie jest to wskazane. Administrator RCON, który będzie rozpatrywał skargę, ma możliwość wglądu do dowodu przy nadanej karze. 

dowodu już nie potrzebuje skoro sama przyznałaś że próbowałem to jak ja miałem dostać kare za próbe , pomijajac wątek mojej kary zapytam się ciebie czy gracz którego zgłosiłem i wysłałem ci również nagranie gdzie widać perfidnie że zbugował nie dostał kary , jak sie do tego odniesiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.