Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Apeluje po raz setny

DraNzeR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pomoże ktoś? Czy macie na normalnych graczy wydmuchane.

Uprzedzam pytanie, nie nie mam VPN włączonego. Poprzedni admistator napisał żebym wyłączył vpn ,, który mam wyłączony " i zamknął sprawę a Ja nadal mam ban kij wie za co . Nawet żadnego uzasadnienia niema . Trochę nie fajnie. Jak mam to rozumieć? Ban bez powodu i żegnamy? A co z moim czasem poświęconym na projectrpg? 

17534433576238594945421073388707.jpg

• Super 2
  • Haha 1

42 minuty temu, Zebra napisał:

Mieszkasz może za granicą?

W Wałbrzychu. Coś miałem na lapku w antivirus Norton VPN. Ale zgodnie z zaleceniami innego admistratira Mixu wyłączyłem VPN w tym Norton. I wysłałem Mixowi mój nr serial. Mimo to już tydzień mija i nadal mam ban właśnie. 

38 minut temu, DraNzeR napisał:

W Wałbrzychu. Coś miałem na lapku w antivirus Norton VPN. Ale zgodnie z zaleceniami innego admistratira Mixu wyłączyłem VPN w tym Norton. I wysłałem Mixowi mój nr serial. Mimo to już tydzień mija i nadal mam ban właśnie. 

Kiedy ostatni raz próbowałeś wejść na serwer?

• Lubię to! 1

Dziś również próbowałem. Ale nadal pisze, że nr seryjny zablokowany przez konsolę i powód: 

8 dzień już mija. Jeżeli nic się nie da zrobić to proszę napisać to dam sobie spokój. Projectrpg. Nie chcę zabierać i marnować czasu waszego i swojego.

Pozdrawiam serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.