Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na teez.

PaiLiovsKy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pailio 

Nick(i) oskarżonego(/ych): @teez.

Powód skargi: Bezpodstawne nadanie bana i nie danie dowodu na czyn który niby popelnilem

Data zdarzenia: 17.07.2025

Dowody: Mój ban

Opis sytuacji: Witam. Dostałem bana za to że niby posiadam fps limitera , administrator @teez.nie chce mi pokazać dowodu że niby go posiadam. Nigdy nie posiadałem ani nie posiadam fps limitera mam lagi spowodowane komputerem(m.i.n tym że mam starą paste termoprzewodzącą i komputer sie czesto przegrzewa i wywalało mnie z serwera)Często się zdarzało że nie mogłem wsiąść do taxi satc albo auta któregoś z kolegów przez te lagi .Niestety nie było mnie stać by naprawić komputer przez moje wydatki jakie mam. Przez bana straciłem dzienne i grozi mi utrata moich 2 domków. 

Zostałeś ukarany na podstawie nagrania, które weryfikował Administrator RCON. Dowodów nie mogę Ci pokazać, bo tak jak pisałem Ci w wiadomości prywatnej, są one dowodami wewnętrznymi administracji - co za tym idzie nie są one publiczne.

42 minuty temu, teez. napisał:

Zostałeś ukarany na podstawie nagrania, które weryfikował Administrator RCON. Dowodów nie mogę Ci pokazać, bo tak jak pisałem Ci w wiadomości prywatnej, są one dowodami wewnętrznymi administracji - co za tym idzie nie są one publiczne.

Tylko ze ja nie mam żadnego limitera . Mam wysłać film do jakich temperatur się mój komputer sie nagrzewa . Po za tym po co miałbym używać limitera do normalnej gry która najczęściej  wygląda tak że stoje w miejscu by dzienne odebrać lub jeżdżę z kimś jako pasażer autem ?

Sprawdzaliście jaki mam ping podczas gry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.