Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kariz

efeskebab2115

Rekomendowane odpowiedzi

login: kruczektoziomal

Nick oskarżonego: Kariz

Powód: Taran

Dowody: ssy ponizej i filmik https://imgur.com/a/o9mEgk3

Opis sytuacji: Jechałem sobie na kurierze po czym wjechał we mnie gracz bulletem, cofnelem live zobaczylem jaki ma nick napisalem do niego o oddaniu pieniedzy za paczki. Gracz pisał że jedzie wyscig i jest przenikanie i przeze mnie przeniknal ale niestety mnie oklamal i nie chce oddac pieniedzy.

602.PNG

60.mkv

Witam, zacznijmy od tego, że nie wjechałem w ciebie, a przez ciebie przejechałem, ponieważ robiłem wyścig, co mogę udowodnić, a dowody na to są nawet na twoim live. Oto pierwszy dowód w postaci logów, które są dostępne dla administracji serwera:
[2021-02-15 14:37:54] [Output] : << [147] kruczektoziomal: placisz
[2021-02-15 14:37:56] [Output] : << [147] kruczektoziomal: 7% paczki

[2021-02-15 14:38:05] [Output] : ⓘ Otrzymałeś 500$ oraz 5 reputacji za spędzoną godzinę na serwerze!
[2021-02-15 14:38:06] [Output] : << [147] kruczektoziomal: z kursu mam 2k to 7%=150$
[2021-02-15 14:38:17] [Output] : G> sabek: po ile chodza pp?
[2021-02-15 14:38:29] [Output] : G> gutek: 100 pp = 1500$
[2021-02-15 14:38:41] [Output] : << [147] kruczektoziomal: wolisz prawko niz 150$ zaplacic?
[2021-02-15 14:39:03] [Output] : Otrzymałeś 4 pkt. reputacji!
[2021-02-15 14:39:03] [Output] : ✔ Otrzymałeś 89.34$ (+31 EXP) [+34%]
[2021-02-15 14:39:07] [Output] : Gracz Billykidos został wyrzucony z serwera przez Harnasiel, 

Można tutaj zobaczyć, że po napisaniu do mnie wiadomości, abym tobie zapłacił, minęła dokładnie minuta i dziewięć sekund do momentu aż skończyłem wyścig. Nie ma możliwości, żebym dojechał do jakiegokolwiek innego wyścigu tym bulletem w takim czasie. Dodatkowo specjalnie zrobiłem powtórkę z twojego live'a na której widać jak po około minucie od "wjechania" w ciebie znowu jadę tą trasą, co już kompletnie potwierdza, że robiłem wyścig.

Link do powtórki, jaką udało mi się nagrać z twojej transmisji jest poniżej. Ja oczywiście nie mam zamiaru płacić ci za to, że albo ty miałeś laga, albo serwer przez co uszkodziła ci się ciężarówka.

PS: Dodam jeszcze link do live tak, aby administracja mogła sobie zobaczyć jak ładnie skracasz kurierką 😉(gdyby był prywatny na pw wyślę filmy gdzie widać jak skraca)

Nie mam zamiaru obarczać oskarżonego błędem, ponieważ faktycznie był to błąd synchronizacji po twojej stonie / stronie serwera.
Kariz nie zostanie ukarany, a ja zapłacę Ci te 150$. Jednocześnie nakładam na Ciebie zakaz prowadzenia pojazdów za skracanie.

Odrzucam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.