Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Pawex26 oskarżony przez burgundy.

burgundy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Pawex26
Data zdarzenia: Dzisiaj, koło godziny 13:40.
Opis zdarzenia: Witam, wnoszę skargę na oskarżonego ze względu na brak reagowania na priorytetowe zgłoszenia od frakcji. W dniu dzisiejszym oficer @olcha95 kilkakrotnie prosił o meldunek SARA z odstępem czasowym. Dopiero za trzecim razem (czyli około 8 minut po pierwszym zgłoszeniu) oficer dostał odpowiedź od @Braian11, który prawdopodobnie wrócił z przerwy S2. Po napisaniu do gracza, dlaczego nie zareagował na żadny meldunek (zwykłe "Brak jednostek."), oskarżony zszedł ze służby próbując robić ze mnie kolokwialnie mówiąc debila, że go na służbie nie było. Pawex26 również przejechał obok funkcjonariusza (pustą lawetą), nie zareagował na kolejny meldunek będąc wolnym, odjechał i na pytanie w wiadomości prywatnej nie odpisał. 
Dowody: https://streamable.com/fz86wb, https://streamable.com/nclw07, https://imgur.com/a/0IW93oF. Proszę o zwrócenie uwagi na czas w prawym dolnym rogu.

Witam, jako, iż skarga jest na mnie to się wypowiem. 
Po raz nie do końca zostałem poinformowany o skardze oznaczyłeś mnie tylko tu, a równie dobrze mogło mi się to zbugować i mogłem nie zobaczyć owej skragi, ale to mniejsza. 
Przechodząc do samej sytuacji z serwera. Nie zawsze jestem w stanie wyhaczyć co ktoś pisze na chacie, posiadając włączony chat premium wiadomości znikają szybko, i mogłem ich nie zobaczyć. Do tego posiadamy coś takiego jak /112 które też wykonujemy a zgłoszeń na tamtą chwile było bardzo dużo.Do tego, przed napisaniem przez Ciebie, iż potrzebujesz SARY, przyjąłem właśnie zgłoszenie ze /112 "[2021-02-15 13:33:49] [Output] : âś” ZgĹ‚oszenie zostaĹ‚o przyjÄ™te pomyĹ›lnie. Miejsce zostaĹ‚o oznaczone blipem na 90 sekund."  "[2021-02-15 13:35:18] [Output] : SĹ‚uĹĽby> [SAPD] olcha95: SARA do SAPD zgĹ‚oĹ› siÄ™" Jak widać 2 miniuty przed twoim zgłoszeniem przyjąłem inne ze /112. Jeśli zaakceptowałem jedno nie będę dysponował w tym momencie do Ciebie a było to ostatnie zgłoszenie które przyjąłem na ten czas, po tym od razu udałem się na bazę aby zejść ze służby.  Mam również życie prywatne i nie będę zostawiał spraw prywatnych ważniejszych po to, a żeby przyjechać do Ciebie.  Tyle ode mnie. Skarga według mnie bez sensowna, jeśli nie wiesz, jak faktycznie wyglądała cała sytuacja, a uwierz, że my nie tylko jeździmy po mapie bez celu. 😉 

Witam obu Panów. @burgundy ciebie i twoich pracowników przepraszam za tą sytuację , a przechodząc do ciebie @Pawex26. To , że przyjąłeś zgłoszenie z panelu /112 nie usprawiedliwia tego , że nie przyjąłeś zgłoszenia od frakcji SAPD a mogłeś to zrobić i napisać , że nie mamy wolnych jednostek. 

Jasne, rozumiem, weź tylko pod uwagę to, iż nie mam TAB'A w głowie nie wiem ile pracowników jest online akurat. Jak wchodziłem było ich trochę, że czatu nie śledziłem nie widziałem, że ktoś schodzi, wiec byłem przekonany, że inna osoba z frakcji się odezwie, fakt faktem mogłem napisać, że brak jednostek, ale z pośpiechu wyleciało mi to z głowy. 

Chat premium jest tylko głupią wymówką. Nie uwierzę, że nie zauważyłeś trzech zgłoszeń na podświetlonych służbach oraz paru wiadomości pod rząd na pm. Co do zgłoszenia, jak napisałem wystarczyło napisać "brak jednostek" i wszystko byłoby w porządku. Skoro wziąłeś zgłoszenie to dlaczego po wzięciu zgłoszenia się naprawiałeś? Blip pojazdu znika po 90 sekundach. 

Skargę napisałem tylko ze względu na Twoją próbę zrobienia jak wcześniej kolokwialnie napisałem debila. Zostałeś już poinformowany przez członka zarządu o priorytecie zgłoszeń i odpowiadaniu na służbach także skargę uważam za rozwiązaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.