Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

odzyskanie konta

Kabe

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie ja z taką sprawą nie mogę zalogować się na konto w grze chodź udało się zalogać na forum jedyny problem tego wszystkiego to hasło bierzące nie moge go zmienić jak i zalogować sie w gre 5 lat temu tu grałem i nie pamietam tego hasła bo używam teraz innych a nikt sie nie spodziewjał że bede chciał wrócić zmieniłem komputer itp wiec teraz jedynie licze na waszą pomoc bardzo bo inaczej to nic nie zrobie 

Hasło do serwera jest takie samo jak tutaj do forum. Wpisz je i sprawdź, a następnie daj znać jak wygląda sytuacja. Jeżeli nie będzie wchodzić, to możliwe, że wpisujesz zły login. Upewnij się, czy podajesz prawidłowy sprawdzając go na swoim profilu na forum po lewej stronie.

nie wiem ile to pisze już ale mówie że bierzącego hasła nie pamiętam login mam taki jaki jest a loguje sie na forum przez email a hasło zmieniłem bo można było do forum 

dobra dziękuje za pomoc już wojowałem o to moje konto 4 dzień nikt nie potrafi mi pomóc dowidzenia miłej gry jak administracja nie może mi pomóc to samo sobie nie pomogę pisałem wielokrotnie że nie pamiętam bierzącego hasła do gry ale twierdzicie że to jest to samo hasło chodź wiem że nie bo loguje się innym hasłem na forum ii do gry nie przechodzi a login mam tak jak tu czyli "Kabe"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.