Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Hamley - Wniosek o cofnięcie transakcji

Hamley
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym złożyć wniosek o cofnięcie transakcji sprzedaży moich pojazdów do gracza @Kaczucha(UID 3659). Owa sprzedaż była skutkiem włamania na konto i nie została przeprowadzona przeze mnie. Sytuacja miała miejsce ponad rok temu (12 kwietnia 2024r), gracz ten od tamtej pory nie pisał apelacji o odbanowanie co myślę, że jest wystarczającym faktem by stwierdzić, że nie będzie on miał już zamiaru wrócić na serwer. Co za tym idzie myślę, że byłaby możliwość zwrócenia mi dobytku, który był owocem mojej wieloletniej i ciężkiej pracy.

Pojazdy których dotyczy sprawa:

1. Manana (ID 784)

2. Perennial (ID 1481)

3. Sadler (ID 3179)

4. Flash (ID 37574)

5. Stratum (ID 39788)

Moje UID to 3806

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku,

Pozdrawiam, Hamley.

• Super 1
  • Auć 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.