Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Kierowcą SATC oraz Młodszym Prezenterem Rafix*_Official

Kierownikk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

md31Xlg.png

M3o7SmR.png

Witajcie, z tej strony Dyrektor @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News. Dziś moim i państwa gościem będzie Młodszy Prezenter z Radia ProjectFM oraz Kierowca z Frakcji SATC czyli@Rafix*_Official..

vgC1HDp.png

K: @Kierownikk | R: @Rafix*_Official.

K: Witam, z tej strony Dyrektor @Kierownikk z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
R: Witam z tej strony Koordynator organizacji Immortal Dynasty, Młodszy Prezenter Radia ProjectFM oraz Kierowca frakcji SATC, chętnie odpowiem Ci na pytania.

K: Dobrze, przechodząc do tego, co "tygryski" lubią najbardziej, czyli sedna wywiadu. Opowiedz nam coś o sobie.
R: No to tak, nazywam się Rafał mam 23 lata i pochodzę z województwa lubelskiego. Zacznę od tego, że jestem dość nieśmiałą osobą, choć pewnie ci, którzy znają mnie z radia, raczej by tak nie powiedzieli. Jestem na co dzień uśmiechniętą osobą z dobrym poczuciem humoru, uwielbiam się śmiać, ale kto tego nie lubi? Od trzech lat zdecydowaną większość czasu przebywam poza granicami naszego kraju, jestem młody, wolny, także korzystam, aby sobie "dorobić" i spełniać marzenia a bez pracy niestety, nie byłoby to możliwe. Jak widać, na serwerze zajmuję się kilkoma rzeczami jednocześnie. Wiadomo, nie zawsze da się znaleźć czas na wszystko niestety, trudno to idealnie pogodzić z pracą.

gBHbRjd.png

K: Co skłoniło cię, aby utworzyć konto na naszym serwerze ProjectRPG oraz zacząć na nim rozgrywkę?
R: To może wydawać się dość banalne, przeglądałem przed snem tiktoka w styczniu i wyświetlił się filmik, z ProjectRPG zainteresowałem się treścią, także obejrzałem cały film, później coś tam poszperałem na serwisie YouTube odnośnie serwera i powiedziałem, że w sumie to mogę wejść, zobaczyć i jeśli mi się nie spodoba, to po prostu wyjdę. Jak widać, zostałem hah, bardzo przyjemny serwer, fakt wymaga poświęcenia wielu godzin rozgrywki, aby mieć coś tutaj, ale to według mnie na plus, nie ma się wszystkiego na raz.

K: Zostając przy temacie serwera, co ci się tutaj najbardziej podoba, a co chciałbyś zmienić lub dodać nowego?
R: Serwer w całym ogóle mi się podoba, różnorodność prac, różnego rodzaju bodykity do pojazdów, które wręcz odświeżają tę grę, lecz odpowiadając na pytanie, co mi się tu najbardziej podoba, to raczej wybrałbym społeczność, choć bardzo możliwe, że większość się może ze mną nie zgodzić to i tak nadal uważam, że na ProjectRPG mamy na serio ogarniętą społeczność. Pomocna, od początku mogłem liczyć na pomoc ze strony graczy na czacie premium. Zabawna, mamy tu sporo śmieszków, czasem można sobie poprawić humor, czytając nawet kompletne bzdury i tym podobne. Czy chciałbym coś zmienić lub dodać nowego na serwer? Jasne, np. podgląd poszerzeń kół w warsztacie wulkanizacyjnym. A tak przy okazji, fajnie by było, gdyby kilka poważniejszych błędów zostało naprawionych, nawet tych związanych z frakcjami na serwerze.

z7sN5gE.png

K: Wspomniałeś, że przebywasz w Radiu ProjectFM. Jak się w nim znalazłeś? Zdradzisz nam, jak to jest prowadzić audycję dla naszej serwerowej społeczności?
R: Tak, przebywam aktualnie w składzie Radia ProjectFM, jak się tu znalazłem? To bardzo proste, radio a dokładnie muzyka to moje całe życie, pewnie tak jak dla większości dlatego aplikowałem, pisząc podanie na forum. Tak na marginesie, nie jest to moje pierwsze radio internetowe połączone z platformą MTA, także uważam już to za formę kontynuacji poszerzania swoich umiejętności jako prezenter radiowy, zabawy muzyką. Dla naszej społeczności serwerowej gra się bardzo przyjemnie, czas upływa okropnie szybko, bardzo mi się podoba aktywność graczy z prezenterem radiowym.

K: Dodatkowo widzę, że jesteś członkiem frakcji SATC na randze Kierowca, co skłoniło Cię do wybrania właśnie tej frakcji oraz jak się tam odnajdujesz?
R: Owszem widnieję w składzie frakcji SATC, wybrałem tę frakcję ze względu na dość niskie wymagania, nie jestem fanatykiem odgrywania ciągle "RP" także owa frakcja według mnie wydawała się najsensowniejszym wyborem. Jako członek frakcji SATC miewam się bardzo dobrze, służba jest bardzo prosta, wyciągam pojazd służbowy i jadę przewozić graczy naszego serwera w każdy zakątek mapy San Andreas.

K: Posiadasz przegrane +/- 500h na serwerze, jak oceniasz swój majątek. Twoim zdaniem osiągnąłeś jak na ten czas dużo, czy też nie?
R:  Posiadam przegranych godzin dokładnie 526, majątek raczej oceniam na zadowalający moją personę, choć nie miałem tak szczerze jakiś wielkich celów. Wydaje mi się, że osiągnąłem wiele, radio, frakcja, wysoka pozycja w organizacji, brak kar serwerowych to jedne z największych moich osiągnięć, z których jestem zadowolony. Majątek to tylko mała kropka nad "i" w porównaniu do tego, co można osiągnąć tutaj.

s0vWmMZ.gif

K: Masz jakieś plany dotyczące dalszej rozgrywki na serwerze?
R: Oczywiście, że posiadam dalsze plany na serwerze. Na pewno mam zamiar dostać się najwyżej jak to możliwe w radiu / SATC. Dorobić się może kilku ciekawych pojazdów i może kiedyś coś więcej. Ogólnie staram się nie planować sobie dużo, bo zazwyczaj to nie wychodzi.

K: Ostatnie pytanie na dziś, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
R: Pozdrawiam całą organizację Immortal Dynasty oraz całą społeczność serwera ProjectRPG.

S2ufGfq.png

pjgdEhb.png

K: Bullet czy Bullet GT?
R: Oczywiście, że Bullecik GT.

K: SATC czy SAPD?
R: Zdecydowanie wybieram SATC.

K: Wakacje nad polskim morzem czy w górach?
R: Raczej polskie morze, lepsze widoki hehe.

K: Pomidorowa czy rosół?
R: Ciężkie pytanie, bo obie zupy są smaczne, ale raczej bardziej wolę pomidorową.

K: Słone czy słodkie
R: Słodkie.

XGwBbve.png

Moi Drodzy to by było na tyle z tego wywiadu, zachęcam do przeczytania innych materiałów Redakcji Prasowej Project News. Do zobaczenia w następnych artykułach/wywiadach. Z wami był Dyrektor @Kierownikk.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
xRepIhM.pngiTO1VF6.png

Edytowane przez Kacp3r
  • Super 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.