Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

alanisko67

Rekomendowane odpowiedzi

Login: matibfc..
Nick(i) oskarżonego(/ych): @reezen
Powód skargi: Niesłuszne nadanie perma.
Data zdarzenia: 20.07.2025
Dowody:  https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=Vortex*KubaV2
Opis sytuacji: Witam! W nocy dnia 20.07.2025 wpadłem na śmieszny pomysł by ustawić sobie nick "#Sprytsbeng2025", po czasie tepnął się Supporter @Martin*. i kazał mi zmienić nick ponieważ gracz @SprytsBeng nie życzył se bym mógł sobie ustawiać taki nick, okej, jak najbardziej rozumiem problem gracza ponieważ to może kogoś drażnić więc ustawiłem nick "kochamsprytsbeng" i był ten sam problem. 
Postanowiłem więc ustawić sobie nick "VortexKubaV2" przy czym gadałem z kolegą  VortexKuba na VC i wyraził on zgodę na ustawienie sobie takiego nicku, jeżeli supporter @Martin*.powiedział że jak ktoś sobie nie życzy by ustawiać jego nick to nie można tego robić a jak dana osoba wyraziła zgodę na ustawienie sobie identycznego nicku to też tego nie można robić? Jaka tutaj jest logika? Sądze iż Administrator @reezen nadużył swojej rangi więc powinienen on zostać surowo ukarany ponieważ mimo całej sytuacji postąpił karygodnie i postanowił odwalić taką głupotę.

Dodatkowo zostałem ukarany 2 banem z przywróceniem kary od administratora @teez. za brak spłaty pożyczki, żądam po ew. zaakceptowaniu skargi nadania 2 kar jako omyłkowych oraz o odbanowanie przez obu administratorów.

Ja jako Vortex*Kuba wyrażałem i wyrażam zgodę na ustawianie mojego identycznego nicku przez gracza matibfc.. , nie mam problemu do tego a wręcz mnie to cieszy, pozdrawiam! 

Wklejam za matibfc.. ( Vortex*KubaV2 ) ponieważ ma bana na forum.

4 minuty temu, reezen napisał:

Cześć, nie nadużyłem swojej rangi, a działałem zgodnie z regulaminem serwera.

§2
Regulamin rozgrywki

1.2 Zabrania się używania nicków, które wizualnie przypominają nick używany przez innego gracza na serwerze. 

Pozdrawiam, trzymkaj się.

Wyjątkiem jest chyba sytuacja gdzie gracz się na to zgodził, w tej sytuacji było tak że kolega się zgodził więc nie rozumiem problemu. Jeżeli na tym polega wasza logika że macie zamiar mieć problem do gracza że robi sobie jaja na serwerze i nie przeszkadza nikomu to nie dziwcie się że tracicie graczy, pozdro byku.

Wklejam za matibfc.. ( Vortex*KubaV2 ) ponieważ ma bana na forum.

22 godziny temu, Vortex*Kuba napisał:

Wyjątkiem jest chyba sytuacja gdzie gracz się na to zgodził, w tej sytuacji było tak że kolega się zgodził więc nie rozumiem problemu.

Nie ma żadnych odstępstw od tej reguły. Kara została nadana słusznie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.