Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Th3rror

Nitro

Rekomendowane odpowiedzi

Login: CzajA

Nick oskarżonego: Th3rror

Powód skargi: Oszustwo przy wymianie samochodów

Data zdarzenia: 15.02.

Dowody: Screenshoty w załączniku

Opis sytuacji: Podczas wymiany samochodów, dogadaliśmy się, że dopłacę mu 15.000$ ze względu na większą wartość jego samochodu, spytałem, jaką prędkość maksymalną rozwija jego samochód, odpisał, że 220km/h. W biurze przy giełdzie ponowiłem pytanie, odpisał, że sam jechał 220km/h. Wymieniliśmy się samochodami, dopłaciłem 15.000$ i pojechałem. Okazało się, że jego samochód nie posiada opon zimowych, postanowiłem pojechać i je zamontować. Przy okazji ulepszyłem silnik z 1.9 na 2.0 (koszt opon 3.000$, koszt ulepszenia silnika 12.000$). Postanowiłem pojechać na autostradę, aby sprawdzić prędkość maksymalną. Okazało się, że samochód jedzie 207km/h po ulepszeniu silnika! (zakładam, że przed ulepszeniem samochód jechał ok. 200km/h). Napisałem do gracza, abyśmy dokonali ponownej wymiany, w której odda mi mój stary samochód, 15.000$, które dałem mu podczas wymiany i 15.000$, które włożyłem w samochód, z powodu oszustwa, w ramach zadośćuczynienia. Gracz nie zgodził się na wymianę. Oczekuję zwrotu 30.000$ i samochodu, albo 30.000$ i zostawiamy sobie wymienione samochody. W załączniku umieszczam screenshota z potwierdzeniem ulepszenia silnika.

Dowód, na poinformowanie gracza o skardze: Screenshot w załączniku. 

mta-screen_2021-02-15_11-03-09.png

mta-screen_2021-02-15_11-14-24.png

mta-screen_2021-02-15_11-47-48.png

mta-screen_2021-02-15_11-07-15.png

Prędkość maksymalną zawsze podaje się na prostej. Nawet, jeśli jechałeś te 220km/h z góry to mogłeś to napisać. Uranus nie posiadał opon, więc je zamontowałem i przy okazji ulepszyłem silnik. Nie jest to moja wina, że jesteś oszustem. Odmienić możemy się, jeśli oddasz 30k, albo możemy się nie odmieniać, po prostu oddasz 30k, za oszustwo i za upgrade.

Th3rror mordo, pytałem się jaką prędkość maksymalną osiąga twój pojazd, a nie ile najwięcej jechałeś. Skacząc z góry Chilliad można osiągnąć prędkość 300km/h albo i większą więc nie udawaj, i spłać to, co jesteś mi winny bo jesteś zwykłym kłamcą i oszustem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.