Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga Na Endziuu, TribalChief., _Lisuuu_

BGCZ

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18628
Login: BGCZ
Nick oskarżonego: Endziuu, TribalChief., _Lisuuu_ 
Powód skargi: Celowe taranowanie i przeszkadzanie przy wyładunku szamba
Data zdarzenia: 16.07.2025 5:39
Dowody: 
2003736200_oddaniekasy.thumb.png.7f5cb4344990d8c374a6ad6015e1c07b.pngsplakanie.png.19811951ea9e169fde622b5c28c3e6b1.pngziutki1.png.d8a7c490e7ec5eaeb19b36f2e56357b9.pngkolejne.png.ca81b0385dbb578fc78bf53fa86af373.pngnieobracajgo.png.c18dffddac504f7a960ceae74b51ad26.pngkolejne2.png.1e8734c7d046d719aaecbf183025e5e7.png
Linku do filmu z dowodami w formie video:
---> Klip kolegi:https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/kHtN5mr8TWEvfvzWT?invite=cr-MSxrQWksMjYzNDgxNDQy

---> Mój klip

Opis sytuacji: Trójka graczy odwalała i celowo przewróciła szambo mojego kolegi, siedziałem z nim na discordzie, stąd jego pov w dowodzie. Endziuu próbował kasą przekupić by skarga nie została napisana.
Na filmie z medala wyraźnie widać na czacie "nie obracaj go" "niech zakonczy prace"...
Po całej sytuacji gdy wiedzeli ze nie odpuszcze skargi zaczal endziuu na /g pisac " jak zobaczycie takich gosci jak BGCZ oraz Gumofon wlatujecie na pelnej"
Do wszystkiego są dowody, jedynie czego brakuje to momentu samego wywalenia się na bok mojego kolegi przez ich taran
Gdyby chcieli pomoc przewróconemu chyba bysmy sie tutaj nie spotykali, prawda?

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
konfident.png.917cd5f172d46074e66f0bbe9f851a5c.png1782321890_poinformowanieoskardze.png.d294c3c4acc03fb7b8878df486b8fc76.pngdowodskarga.png.3012f5b6528d7fca5c307acdf5781772.png

dostali rowniez linka

dowod222.png

Z racji iż zostałem oskarżony, moja wypowiedź jest tu niezbędna w tej kwestii.

Przejdę do faktów. Na klipie jest widoczny moment, gdzie pomagamy obrócić Gumofona, ponieważ był na boku. Niestety rezultaty są tego takie, że nic to nie dało, a gracz ostatecznie oddał wypompowiny. Na dodatek gdyby nie było, na czacie piszemy do niego gdzie wyrażamy chęć pomocnej dłoni.

Na discordzie wraz z kolegami bawiliśmy się, nie utrudniając nikomu rozrywki - na totalnym odludziu.

Witam jako że zostałem oskarżony wypowiem się jak to wyglądało z mojej perspektywy. Zacznę od tego że ta skarga nie ma najmniejszego sensu, gdyż koledze z szambiarki nic nie zrobiliśmy, co widać nawet na przedstawionych klipach, jak leży bokiem a my w niego wjeźdzamy chcąc go obrócić. Administracji nie było na serwie więc z dobrej woli po prostu chcieliśmy pomóc. Między sobą fakt, troszkę sobie potaranowaliśmy siedząc na discordzie i kręcąc beke w miejscu gdzie nie było graczy, zobaczyliśmy co sie dzieje na szambi i po prostu podjechaliśmy tam zobaczyć co sie dzieje. 

2 minuty temu, TribalChief. napisał:

Z racji iż zostałem oskarżony, moja wypowiedź jest tu niezbędna w tej kwestii.

Przejdę do faktów. Na klipie jest widoczny moment, gdzie pomagamy obrócić Gumofona, ponieważ był na boku. Niestety rezultaty są tego takie, że nic to nie dało, a gracz ostatecznie oddał wypompowiny. Na dodatek gdyby nie było, na czacie piszemy do niego gdzie wyrażamy chęć pomocnej dłoni.

Na discordzie wraz z kolegami bawiliśmy się, nie utrudniając nikomu rozrywki - na totalnym odludziu.

Celowo wjeżdżaliście we mnie i wcale nie było to w formie pomocy gdyż na klipie widać czat na którym było pisane abym zakończył pracę i żeby mnie nie obracać

5 minut temu, Endziuu napisał:

Witam jako że zostałem oskarżony wypowiem się jak to wyglądało z mojej perspektywy. Zacznę od tego że ta skarga nie ma najmniejszego sensu, gdyż koledze z szambiarki nic nie zrobiliśmy, co widać nawet na przedstawionych klipach, jak leży bokiem a my w niego wjeźdzamy chcąc go obrócić. Administracji nie było na serwie więc z dobrej woli po prostu chcieliśmy pomóc. Między sobą fakt, troszkę sobie potaranowaliśmy siedząc na discordzie i kręcąc beke w miejscu gdzie nie było graczy, zobaczyliśmy co sie dzieje na szambi i po prostu podjechaliśmy tam, ale to ma sie nijak do sytuacji która ma miejsce na klipach. 

Szczególnie w momencie kiedy chcecie zapłacić gumofonowi? Za pomoc kasa.. okej

34 minuty temu, BGCZ napisał:

Szczególnie w momencie kiedy chcecie zapłacić gumofonowi? Za pomoc kasa.. okej

Bałem się a 1000$ było z dobrej woli, ponieważ nie chciałem otrzymać kary a jestem właśnie w trakcie pisania rekrutacji do frakcji San andreas Fire Department. A co do taranowania daj dowód gdzie cie staranowalismy, że wyladowales na plecach, bo tak osądzać to możesz a bez dowodu nic nie zdziałasz.

Witam serdeczne. Ogólnie dziwna sytuacja że w ogóle zostałem tutaj oznaczony i musze uczestniczyć w tej całej skardze, ale skoro tak się stało przydałoby się wypowiedzieć, chociaż myślę że same klipy jak i oskarżenia w moją stronę są wyssane z palca bo nic złego nie zrobiłem. A to że się tam znaleźliśmy da się w prosty sposób wytłumaczyć - jeździliśmy obok w trójkę, zobaczyliśmy blipy z graczem na mapie i podjechaliśmy, wielkiej filozofii tu nie ma.

Gumofon "poszkodowany" w sytuacji gdzie leży na boku, koledzy jak widać próbują go przepchać, ja stoje z boku nic nie robiąc więc dlaczego jestem osądzony gdy ani razu w niego nie wjechałem, tym bardziej że chcieliśmy mu pomóc, więc czy to utrudnianie rozgrywki? Śmiało przeanalizujcie co robię i tak samo co pisze na czacie starając się naprowadzić gracza co może zrobić w tej sytuacji. Chyba więcej nie muszę nic tłumaczyć. Szkoda waszego jak i mojego czasu tylko. Może się sam Gumofon wypowiedzieć, jak się zachowywałem, co pisałem do niego albo najlepiej, polecam sprawdzić logi. 🙂 Pozostało czekać na werdykt.

6 minut temu, _Lisuuu_ napisał:

Witam serdeczne. Ogólnie dziwna sytuacja że w ogóle zostałem tutaj oznaczony i musze uczestniczyć w tej całej sytuacji, ale skoro tak się stało przydałoby się wypowiedzieć, chociaż myślę że same klipy jak i oskarżenia w moją stronę są wyssane z palca bo nic złego nie zrobiłem. Gumofon "poszkodowany" w sytuacji gdzie leży na boku, koledzy jak widać próbują go przepchać, ja stoje z boku nic nie robiąc więc dlaczego jestem posądzony gdy ani razu w niego nie wjechałem, tym bardziej że chcieliśmy mu pomóc, więc czy to utrudnianie rozgrywki? Śmiało przeanalizujcie co robię i tak samo co pisze na czacie starając się naprowadzić gracza co może zrobić w tej sytuacji. Chyba więcej nie muszę nic tłumaczyć, gdyż nic nie zrobiłem. Dalej nie rozumiem dlaczego jestem w ogóle tutaj o cokolwiek osądzany, szkoda waszego jak i mojego czasu tylko. Może się sam Gumofon wypowiedzieć, co pisałem do niego albo najlepiej, polecam sprawdzić logi. 🙂 Pozostało czekać na werdykt.

Co fakt to fakt, ty się zachowałeś najlepiej.

A co do tego screena z czatu na /g w gierce - to fakt może troszke mnie poniosły emocje, gdyż uważam że zostałem posądzony bezpodstawnie, dlatego też tak napisałem. Teraz tak na chłodno - nic osobistego nie mam do obu Panów, po prostu emocje wzieły góre, także nie chciałbym żeby brali to do siebie.

2 minuty temu, Endziuu napisał:

A co do tego screena z czatu na /g w gierce - to fakt może troszke mnie poniosły emocje, gdyż uważam że zostałem posądzony bezpodstawnie, dlatego też tak napisałem. Teraz tak na chłodno - nic osobistego nie mam do obu Panów, po prostu emocje wzieły góre, także nie chciałbym żeby brali to do siebie.

Też, prowokowały mnie tylko twoje wiadomości na /g i przed waszym odjechaniem. 

Dodatkowo nie ma momentu obalenia Gumofona bo takiego sobie klipa zrobił dobrego🙃
Co widziałem to widziałem na jego streamie discord ale bez video nie da się pokazać administracji od początku sytuacji.

Finalnie i tak wypompował łajno z beczki.
Lisa szkoda bo wymieniony tu formalnie bo z wami jeździł.
Ale tak jak pisałem mu w grze "niewinny się obroni"

Średnio mi się chce ciągnąć ten wątek.
Jak chcecie można się rozejść neutralnie i nie robić tu dalej sobie problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.