Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza Th3rror.

K$EO

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nemezis19
Nick oskarżonego: Th3rror
Powód skargi: Celowy taran i brak zapłaty.
Data zdarzenia: 15.02.2021r 8:15
Dowody: Na dole będą ssy.
Opis sytuacji: Jechałem spokojnie jako uber w LS i gracz o nicku Th3rror specjalnie zjechał na mój pas i mnie staranował przy tym pisząc, że missclick ( no już ... ). Chciałem, aby gracz mi zapłacił, gdyż kolizja była z jego winy, ale niestety on nie chciał, a później stwierdził że da mi 10pln i ma mi to wystarczyć. Po jego uderzeniu w mój pojazd, obróciło mnie i silnik się rozwalił przy czym musiałem zużyć swój zestaw naprawczy. Oczekuje od gracza dopłaty do tych jego śmiesznych 10pln [ 150pln za naprawke ] [ 40pln za mechnika ] w innym wypadku wnioskuje o zabranie mu prawa jazdy.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [119] Th3rror: https://projectrpg.pl/topic/13532-skarga-na-gracza-th3rror/

>> [119] Th3rror: informuje 😉

mta-screen_2021-02-15_08-18-29.png

mta-screen_2021-02-15_08-18-48.png

mta-screen_2021-02-15_08-19-57.png

1. Taran nie był celowy ? To po co się wjeżdża specjalnie na przeciwny pas gdzie jedzie drugi pojazd z na przeciwka ?

2. Nie oszukałem Cię. Chciałeś, żebym cię podwiózł na dm, a ja za to chciałem 30$ a nie 10$, nie chciałeś dopłacić to cię wyrzuciłem z auta, bo były następne osoby, które bez problemu uberowałem na dm. Nie oddałem Ci tych 10$ gdyż poprzednim razem też chciałeś, żebym cię podwiózł na dm i nie zapłaciłeś tylko uciekłeś to zostawiłem za poprzedni kurs 😉

1. Naprawa kosztowała mnie +/- 50$ [ Wyżej napisałem, że 40$ bo już odliczyłem twoje śmieszne 10$ ]

2. Gościu, ale skumaj to, że nie ma różnicy czy stacja była blisko, bo i tak bym ją kupował Z MOICH PIENIĘDZY gdyż ty mi nie chciałeś oddać - zresztą dlatego się tu widzimy.

Przestań mi wysyłać pieniądze !!! ✔ Pomyślnie wysłano 100.00$ do gracza Th3rror! ( oddałem Ci )

Napisałem Ci, że chce 150$ za naprawke i 40$ dopłaty za mechanika czyli 190$ a nie 100$.

Jeśli nie chcesz dać mi 190$ to czekamy na wypowiedź kogoś z wyższej rangi koniec kropka stop offtopic.

Ty wyrządziłeś wszystkie szkody to ty powinieneś pokryć całkowity koszt czyli 190$. Po co wysyłasz najpierw 19$ ( oddałem ci te 19$ ) a potem 100$ ( również ci oddałem ) skoro naprawa wyniosła mnie 190$ ? Napisałem wyżej - Zapłacisz 190$ albo z osobami trzecimi to załatwimy.

Proszę trzymajcie mnie ... 

✔ Pomyślnie wysłano 180.00$ do gracza Th3rror!

Już wiemy, że liczyć nie potrafisz, ale nie udowadniaj, że czytać również. WYRAŹNIE NAPISAŁEM, ŻE 190$ OCZEKUJE [ CAŁOŚCI WYRZĄDZONYCH PRZEZ CIEBIE SZKÓD ] PO CO PO RAZ CZWARTY WYSYŁASZ INNĄ MNIEJSZĄ KWOTE ? 

Może czas na badania u jakiegoś lekarza ?

Przed chwilą, Th3rror napisał:

180$ dałem + to co mi na uberze zabrałeś. To w jakim celu to odsyłasz?

Nie, nie i nie.

1. Oczekuje 190$, gdyż cała naprawa wyniosła mnie 200$ - czyli po odjęciu tych 10$ [ które dałeś mi po staranowaniu ] wychodzi 190$.

2. Na uberze nic ci nie zabrałem. Chciałeś podwózke na dm, podwiozłem cię to uciekłeś nie płacąc więc jak chciałeś za 10minut znowu podwózke na dm i dałeś mi 10$ a nie 30$ jak chciałem to zostawiłem te 10$ sobie za poprzedni kurs gdzie uciekłeś nie płacąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.