Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

Testo.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: damians1ss
Nick oskarżonego: Wujaszek.
Powód skargi:  Przesadzona Kara do czynu 
Data zdarzenia: 14.07.2025r
Dowody: Są w logach 
Opis sytuacji: Dostałem karę wyciszenia na 3 godziny, co nie jest długą karą ani nie przychodzę tutaj aby mówić że tak nie było lecz sądzę że kara jest totalnie przesadzą jeśli poprzednia karę wyciszenia otrzymałem na godzinę i to cztery lata temu, od tamtego momentu nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia za słowa czy też brak kultury, sądzę że kara została przesadzenie gdzie ludzię na serwerze za lepsze wypowiedzi dostają warny ja po 4 latach nie otrzymania żadnego muta oraz warna w tym kierunku otrzymuję odrazu kare wyciszenia i to jak twierdzi oskarżony nie za całą moją wypowiedz tylko za jedno konkretne słowo ,,ku**a''

Wyciągasz rozmowę z kontekstu, podałem tylko przykład z twojej wypowiedzi za którą dostałeś karę

2025-07-14 21:35:47 Testosteron ta i bylem pedalem wtedy
2025-07-14 21:35:32 Testosteron na czym kurwa?

Nie sądzisz, że pisząc takie teksty na chacie lokalnym nie dostaniesz kary? 

3.1. Gracz powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością serwera.

Po pierwsze to chyba jestem prędkością światła ze napisałem dwie oddzielne wiadomość w tej samej sekundzie wiec chyba coś logi pomieszałeś ale to mniejsza, ja nie mówię tutaj nigdzie że tak nie było lecz sądzę ze kara jest przesadzona biorąc pod uwagę czas od poprzedniej kary, czas który zastosowałeś do nadania tej kary gdzie nie możemy mówić tu o skalowaniu kary po 4 latach, oraz to że nie otrzymałem żadnego warna od 4 lat w związku co do mojej pisowni na serwerze, dowody spoza serwera nie są tutaj uznawane lecz jak odbyliśmy krótką rozmowę na discordzie na temat kary która nadałeś tutaj cytuję twoje słowa :pisanie "ku**a" na chacie jest lamaniem regulaminu :3. 
Więc śmiem twierdzić ze kare nadałeś mi za jedno słowo a nie za kontekst 2 wiadomość które wkleiłeś u góry wiec zastanów się w końcu za co nadałeś kare czy to było słowa na K czy też 2 wiadomość  które napisałem z prędkością świata.

Tak jak Supporter wspomniał, administracja nie ma obowiązku nadawania ostrzeżenia przed karą czasową.

Nie mniej jednak zwracam się z prośbą do Supportera; Były przesłanki do tego, by gracz mógł otrzymać ostrzeżenie, chociażby z samego powodu długiej niekaralności. Bądźmy dla siebie ludźmi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.